Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Maj 24, 2012, 01:27:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach.

Strona główna Pomoc Linki Zaloguj się Rejestracja  

Program do prowadzenia hodowli ptaków

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: serdecznie witam  (Przeczytany 476 razy)
jaco
Gość
« : Maj 08, 2009, 04:25:26 »

Serdecznie witam mam na imię Jacek i jestem początkującym hodowcą kanarków rasy gloster i kanarek czerwony nie jestem zrzeszony w żadnym związku. Bardzo chętnie podzielę się spostrzeżeniami i wysłucham cennych uwag na temat związany z kanarkami. Widzę że jest się od kogo uczyć. zapraszam do dyskusji moje GG 9849611 pozdrawiam.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 4

Jaworzno

« Odpowiedz #1 : Maj 09, 2009, 08:47:32 »

WITAM SERDECZNIE I POZDRAWIM.

jaco
Gość
« Odpowiedz #2 : Maj 10, 2009, 10:13:25 »

witam witam pozdrawiam jak tam przebiega sezon lęgowy wszystkie samiczki w lęgach czy nie bo moje poszly wszystkie ale coś z zapłodnieniem slabo ale to nic jakoś to przeżyje za rok będzie lepiej jeszcze raz pozdrawiam  i powodzonka życze

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 4

Jaworzno

« Odpowiedz #3 : Maj 11, 2009, 08:43:09 »

Umnie 2 samiczki maja już młode. Niestety niewypaliły lęgi czyżyka z samiczką kanarka na 6 jajek wszystkie czyste  Smutny ale wybudowała już 2 gniazdko i zobaczymy co bedzie .

jaco
Gość
« Odpowiedz #4 : Maj 12, 2009, 07:07:53 »

No właśnie tak to jest ja już mam około 20 sztuk potomstwa po czerwonych ijedna para glosterów ma 3 druga sie kreci ale samica to juz 4latka i nie może wystartować ale szkoda sie jej pozbyć bo jest ładna coroniata samce mam z hodowli pana rozynka może znasz a jak nie to wystarczy wpisać w wyszukiwarkie wieslaw rozynek ma swoią stronkie jesienia jestem umuwiony na zakup parki glostera ale to juz górna póła 120 funtów za parkie troche duzo ale chyba warto pozdrawiam

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 35

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora

« Odpowiedz #5 : Maj 19, 2009, 12:28:26 »

Witam!
120 funtów...to faktycznie "górna półka",napisz kto ma takie bogate glostery.Za funty to zapewne będziesz kupował na Wyspach?,ale tam ptaki są tańsze niż w Polsce,nawet te z "górnej półki".
Pozdrawiam.JK.

jaco
Gość
« Odpowiedz #6 : Maj 19, 2009, 08:26:52 »

Te ptaki są w polsce w krakowie a ogłoszenie było w fałnie  dzwoniłem i rozmawiałem z człowiekiem on siedzał długo w stanach i tam miał jakieś osiągniecia w hodowli glosterów .Ja glostery wprowadziłem w tym roku i jeszcze nie mam o nich pojęcia właśnie mi zdychają jeden po drugim nie wiem czemu jakieś fatum ptak jest zdrowy po południu siada w jednym miejscu a rano już leży sztywny nie mam pojęcia co to jest . A wracając do tych ptaków za poważną kase to jeszce nie wiem jak to będze masz numer to sam zadzwonisz 12 372 95 10 pozdrawiam.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 21

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« Odpowiedz #7 : Maj 19, 2009, 08:57:04 »

samce mam z hodowli pana rozynka może znasz a jak nie to wystarczy wpisać w wyszukiwarkie wieslaw rozynek ma swoią stronkie jesienia jestem umuwiony na zakup parki glostera ale to juz górna póła 120 funtów za parkie troche duzo ale chyba warto

Te ptaki są w polsce w krakowie a ogłoszenie było w fałnie  dzwoniłem i rozmawiałem z człowiekiem on siedzał długo w stanach i tam miał jakieś osiągniecia w hodowli glosterów

A wracając do tych ptaków za poważną kase to jeszce nie wiem jak to będze masz numer to sam zadzwonisz 12 372 95 10

Nie bardzo się mogę w tych wypowiedziach połapać!  Co? Te ptaki za 120 funtów, to kupujesz od Pana Rozynka, czy od jakiegoś hodowcy z USA? Zamierzasz kupować ptaki z zagranicy czy z Krakowa? Czy oprócz ceny masz jeszcze jakieś bliższe informacje o tych ptakach?

jaco
Gość
« Odpowiedz #8 : Maj 20, 2009, 08:08:00 »

To nie tak ze mam ptaki od Rozynka po 120 funtów .Te od pana wiesława to mam po 100 pln.A te za funty to ma człowiek z krakowa on tak mi tłumaczył że kupuje je po 120 funtów za pare .To ptaki od jakiegoś znanego angelskiego hodowcy i bedzie je miał jesienią .Ja mam się do niego odezwać pod koniec listopada a numer telefonu jest wyżej .Teraz jaśniej czy nie .pozdrawiam

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 21

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« Odpowiedz #9 : Maj 20, 2009, 08:37:22 »

Teraz rozumię. Myślę, że inni też. Dzięki za wyjaśnienia.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!