Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Maj 24, 2012, 01:28:59 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach.

Strona główna Pomoc Linki Zaloguj się Rejestracja  

Program do prowadzenia hodowli ptaków

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Esposizione Ornitologica Internazionale 2009  (Przeczytany 1037 razy)
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 21

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« : Maj 12, 2009, 02:29:02 »

W dniach 21-22 listopada 2008 r. w Reggio Emilia (Włochy) odbędzie się międzynarodowa wystawa ornitologiczna: Esposizione Ornitologica Internazionale.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

Marcin
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 7

Cyprzanów
Tytuły: Hodowca Roku 2010

Kanarki: żółte, koroniaki niemieckie

« Odpowiedz #1 : Maj 12, 2009, 06:34:43 »

Sa moze organizowane jakies wycieczki na ta wystawe do  Reggio Emilia chetnie bym sie wybarł.

Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Reputacja 11

Orzesze-Królówka

« Odpowiedz #2 : Maj 12, 2009, 09:14:23 »

Chyba data wymaga małej korekty, wiem że to zwykła literówka ale lepiej to poprawić. Dodam jeszce że to 70-ta wystawa w Reggio Emilia. My się wybieramy, ale do listopada jest jeszcze trochę czasu więc nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Na ostatniej wystawie w Reggio padła nawet propozycja żeby jechać tam wystawiać ptaki (mówię tu akurat o członkach KHKK). Nie wiem czy w tym roku uda się to zrealizować ale ja cały czas to mam na uwadze że kiedyś tam ptaki wystawię.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 21

Łódź

« Odpowiedz #3 : Maj 13, 2009, 08:12:46 »

Oczywiście, że chodzi o 2009 rok. Przepraszam wszystkich czytających powyższą informację za pomyłkę.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2009, 08:14:42 wysłane przez Jacky » Zgłoś do moderatora   Zapisane

DariuszFojt
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 8

Katowice/Manchester.

Kanarki od 2006r.

« Odpowiedz #4 : Maj 13, 2009, 10:52:18 »

Balcar. Powiedz mi jaki jest koszt takiego wyjazdu??w przybliżeniu.

Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Reputacja 11

Orzesze-Królówka

« Odpowiedz #5 : Maj 14, 2009, 10:19:23 »

Powiem ci jak to wyglądało z naszym wyjazdem. W piatek wczesnie rano wyjazd, piątek wieczór byliśmy w Reggio. Pierwszy nocleg 40 euro (chyba). Sobota rano na wystawę i aż do wieczora. Wstęp nie pamiętam ile kosztował ale na pewno nie wiecej jak 10 euro. Wieczorem odjechaliśmy ze 100 km od Reggio i drugi nocleg 35 euro (też chyba). W niedzielę wcześnie rano wyjechaliśmy byliśmy w Polsce późnym popołudniem. Przejazd nas wyszed około 150-200 zł, razem z winietami i opłatami za autostrady  (to zalezy ilu jedzie ludzi i jakim autem czy autobusem). No i potem do wyjazdu możesz sobie doliczyć jakieś jedzenie czy picie, jakaś kawa (my większość zabraliśmy z Polski). No i potem jak chcesz coś kupić na giełdzie i stoiskach z pokarmami i akcesoriami, katalog z wystawy, ale to już jest sprawa indywidualna każdego.

DariuszFojt
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 8

Katowice/Manchester.

Kanarki od 2006r.

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 18, 2009, 06:09:37 »

No to was tanio wyszedł ten wyjazd, ale to chyba autokarem jechaliście, szuakłe, szukałem i w końcu znalazłem cene wejściówki:) myslałem że będzie większa cena, my akurat jedziemy ale w iątek wiecozrem, a w niedziele rano jesteśmy spowrotem.Mam nadzieje że wyjazd  się uda.Pozdrawiam.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Reputacja 21

Łódź

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 21, 2009, 11:23:07 »

No to was tanio wyszedł ten wyjazd, ale to chyba autokarem jechaliście, szuakłe, szukałem i w końcu znalazłem cene wejściówki:) myslałem że będzie większa cena, my akurat jedziemy ale w iątek wiecozrem, a w niedziele rano jesteśmy spowrotem.Mam nadzieje że wyjazd  się uda.Pozdrawiam.

Liczymy na jakąś obszerniejszą relację z wyjazdu. Widzę, że coraz więcej hodowców wybiera się na zagraniczne wystawy.

DariuszFojt
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 8

Katowice/Manchester.

Kanarki od 2006r.

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 21, 2009, 12:04:42 »

Zawsze chciałem tam pojechać, a jak mam okazje to ją wykożystam.Porobie foty, i pewnie coś napisze.

DariuszFojt
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 8

Katowice/Manchester.

Kanarki od 2006r.

« Odpowiedz #9 : Listopad 08, 2009, 10:14:28 »

Zwolniło sie jedno miejsce na wyjazd o Włoch.Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.

JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Reputacja 4

« Odpowiedz #10 : Listopad 19, 2009, 09:57:25 »

Są już wyniki -> http://www.sor.re.it/doc_archivio/Classifiche/2009/clas_2009.htm

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!