Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:52:00 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: moja frówarka  (Przeczytany 10448 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola
Wiadomoci: 109

« : Kwietnia 27, 2011, 08:20:35 »

oto jak ja zrobiłem zdjęcia sprzed i po robocie:)

arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola

« Odpowiedz #1 : Kwietnia 27, 2011, 08:24:11 »

i jeszcze kilka

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 27, 2011, 10:23:37 »

Spoko ale mam jedno pytanko : Czy przez tak duże drzwiczki nie uciekną ci ptaki?Jzyk

Sygnum - D027
marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

dolnośląskie
Wiadomoci: 186

« Odpowiedz #3 : Kwietnia 28, 2011, 03:28:25 »

Witam
Bez urazy ale dla mnie lipa, jest wiele powodów dla których bym takiej woliery nie polecał.
Pozdrawiam

Dawid
Go
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 28, 2011, 04:25:07 »

to napisz jakie są powody że to lipa  Umiech

arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola

« Odpowiedz #5 : Kwietnia 28, 2011, 05:28:53 »

nie nie uciekną ale choćby to daleko nie polecą bo pokój mały :)a wszystko pozamykane jest:)

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice

« Odpowiedz #6 : Kwietnia 28, 2011, 05:30:56 »

według mnie to trochę bez sensu te drzwiczki tak duże . Gdzie zamocujesz patyki?

Sygnum - D027
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola

« Odpowiedz #7 : Kwietnia 28, 2011, 05:40:33 »

a właśnie marlo-m1 to wymień powody dla których jest to lipa po 1 robiłem ją sam a mam 13 lat po 2 nie ma żadnych ostrych przedmiotów żeby się ptaki skaleczyły  po3 przez drzwiczki mi nie uciekną pisałem już wyżej po 4 sam pewnie ty byŹ takiej nie zrobił i mi zazdrościsz :)bez obrazy ale pewnie tak jest i wymień te twoje "lipy"

arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola

« Odpowiedz #8 : Kwietnia 28, 2011, 05:42:34 »

patyki się zmieszczą i także bez obaw
tak tam będą tylko 3 kanarki

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice

« Odpowiedz #9 : Kwietnia 28, 2011, 08:35:22 »

Aha Umiech no to jak na 3 ptaki to spoko Umiech

Sygnum - D027
matek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

łaziska Górne
Wiadomoci: 79

« Odpowiedz #10 : Kwietnia 28, 2011, 09:46:21 »

Witam! na początek może być , ja w wieku 13 lat ,,hodowałem,, różne ptaki i budowałem różne klatki. Dalej ciągle coś tam zmieniam! A to do nowego pomieszczenia te stare nie pasują , a to są nie funkcjonalne . Człowiek z biegiem lat ciągle czegoś się uczy i nabiera doświadczenia WAżNE żebyś nie tracił chęci. Ja klatki które zrobiłem 2 lata temu już powoli zamieniłbym na inne,  pewnie na jesień tak też zrobię Umiech. Może też w końcu zamieszczę  zdjęcia  mojego pomieszczenia bo jestem na forum kupę czasu a jakoś nie miałem czasu Duy umiech . Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dążeniu do TWOJEGO celu!

arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Topola

« Odpowiedz #11 : Kwietnia 29, 2011, 07:14:55 »

Dziękuję za wypowiedŹ  Umiech Mrugnicie

marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

dolnośląskie

« Odpowiedz #12 : Kwietnia 29, 2011, 11:00:41 »

a właśnie marlo-m1 to wymień powody dla których jest to lipa po 1 robiłem ją sam a mam 13 lat po 2 nie ma żadnych ostrych przedmiotów żeby się ptaki skaleczyły  po3 przez drzwiczki mi nie uciekną pisałem już wyżej po 4 sam pewnie ty byŹ takiej nie zrobił i mi zazdrościsz :)bez obrazy ale pewnie tak jest i wymień te twoje "lipy"
Witam
O.K chcesz wiedzieć dlaczego moim zdaniem Lipa, więc tak po 1 materiał z którego została wykonana to zawilgocona jakaś stara szafka (ja bym żadnego z moich pupilów do tego nie wpuścił), po 2 jest nie praktyczna np:choćby w utrzymaniu czystości, po 3 estetyka (jakoś wykonania), nie chcę się rozpisywać dalej żeby Cię nie urazić za bardzo. Ogólnie mi się nie podoba.
Nikomu nic nie zazdroszczę, na tym forum zamieściłem zdjęcie jednego z moich regałów które wykonałem sam, a zamiast fru walki mam wolierę 2m/3m Mrugnicie
Pozdrawiam

marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

dolnośląskie

« Odpowiedz #13 : Kwietnia 29, 2011, 11:19:44 »

Bez urazy, Zamieszczę Ci link jak to powinno wyglądać http://kanarki.eu/index.php/topic,2191.0.html a jak znajdę chwilę czasu to porobię kilka zdjęć mojej ptaszarni i wrzucę tobie na priw.
Pozdrawiam i myślę że to Cię trochę zmobilizuje

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice

« Odpowiedz #14 : Kwietnia 30, 2011, 08:39:11 »

Nie wrzucaj na priv tylko na forum Umiech Może ktoś coś podpatrzy jeszcze. Pozdrawiam

Sygnum - D027
Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!