arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
Wiadomoci: 109
|
 |
« : Kwietnia 27, 2011, 08:20:35 » |
|
oto jak ja zrobiłem zdjęcia sprzed i po robocie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 27, 2011, 08:24:11 » |
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 27, 2011, 10:23:37 » |
|
Spoko ale mam jedno pytanko : Czy przez tak duże drzwiczki nie uciekną ci ptaki? 
|
|
|
|
|
|
Sygnum - D027
|
|
|
marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
dolnośląskie
Wiadomoci: 186
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 28, 2011, 03:28:25 » |
|
Witam Bez urazy ale dla mnie lipa, jest wiele powodów dla których bym takiej woliery nie polecał. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dawid
Go
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 28, 2011, 04:25:07 » |
|
to napisz jakie są powody że to lipa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 28, 2011, 05:28:53 » |
|
nie nie uciekną ale choćby to daleko nie polecą bo pokój mały :)a wszystko pozamykane jest:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
Olkusz - Niesułowice
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 28, 2011, 05:30:56 » |
|
według mnie to trochę bez sensu te drzwiczki tak duże . Gdzie zamocujesz patyki?
|
|
|
|
|
|
Sygnum - D027
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 28, 2011, 05:40:33 » |
|
a właśnie marlo-m1 to wymień powody dla których jest to lipa po 1 robiłem ją sam a mam 13 lat po 2 nie ma żadnych ostrych przedmiotów żeby się ptaki skaleczyły po3 przez drzwiczki mi nie uciekną pisałem już wyżej po 4 sam pewnie ty byŹ takiej nie zrobił i mi zazdrościsz :)bez obrazy ale pewnie tak jest i wymień te twoje "lipy"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 28, 2011, 05:42:34 » |
|
patyki się zmieszczą i także bez obaw tak tam będą tylko 3 kanarki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
Olkusz - Niesułowice
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 28, 2011, 08:35:22 » |
|
Aha  no to jak na 3 ptaki to spoko 
|
|
|
|
|
|
Sygnum - D027
|
|
|
matek
Uczeń1
Nowy użytkownik
łaziska Górne
Wiadomoci: 79
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 28, 2011, 09:46:21 » |
|
Witam! na początek może być , ja w wieku 13 lat ,,hodowałem,, różne ptaki i budowałem różne klatki. Dalej ciągle coś tam zmieniam! A to do nowego pomieszczenia te stare nie pasują , a to są nie funkcjonalne . Człowiek z biegiem lat ciągle czegoś się uczy i nabiera doświadczenia WAżNE żebyś nie tracił chęci. Ja klatki które zrobiłem 2 lata temu już powoli zamieniłbym na inne, pewnie na jesień tak też zrobię  . Może też w końcu zamieszczę zdjęcia mojego pomieszczenia bo jestem na forum kupę czasu a jakoś nie miałem czasu  . Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dążeniu do TWOJEGO celu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arekson
Uczeń1
Nowy użytkownik
Topola
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 29, 2011, 07:14:55 » |
|
Dziękuję za wypowiedŹ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
dolnośląskie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwietnia 29, 2011, 11:00:41 » |
|
a właśnie marlo-m1 to wymień powody dla których jest to lipa po 1 robiłem ją sam a mam 13 lat po 2 nie ma żadnych ostrych przedmiotów żeby się ptaki skaleczyły po3 przez drzwiczki mi nie uciekną pisałem już wyżej po 4 sam pewnie ty byŹ takiej nie zrobił i mi zazdrościsz :)bez obrazy ale pewnie tak jest i wymień te twoje "lipy"
Witam O.K chcesz wiedzieć dlaczego moim zdaniem Lipa, więc tak po 1 materiał z którego została wykonana to zawilgocona jakaś stara szafka (ja bym żadnego z moich pupilów do tego nie wpuścił), po 2 jest nie praktyczna np:choćby w utrzymaniu czystości, po 3 estetyka (jakoś wykonania), nie chcę się rozpisywać dalej żeby Cię nie urazić za bardzo. Ogólnie mi się nie podoba. Nikomu nic nie zazdroszczę, na tym forum zamieściłem zdjęcie jednego z moich regałów które wykonałem sam, a zamiast fru walki mam wolierę 2m/3m  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlo-m1
Kanarki to mój konik.
Uczeń1
Nowy użytkownik
dolnośląskie
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwietnia 29, 2011, 11:19:44 » |
|
Bez urazy, Zamieszczę Ci link jak to powinno wyglądać http://kanarki.eu/index.php/topic,2191.0.html a jak znajdę chwilę czasu to porobię kilka zdjęć mojej ptaszarni i wrzucę tobie na priw. Pozdrawiam i myślę że to Cię trochę zmobilizuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik