Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 10:56:44 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: kanarki wodnotokowe  (Przeczytany 3169 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
men
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 221

« : Listopada 27, 2011, 06:21:54 »

Sprzedam kanarki wodnotokowe 2010 sprowadzone z Włoch , dwie pary. Samce na śpiewie. Pary nie są spokrewnione. tel. 669 218 453.

dzidziat
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 60

« Odpowiedz #1 : Listopada 29, 2011, 08:17:12 »

Witam, czy jest możliwość przesłuchania śpiewu samców , choćby na dyktafonie z telefonu komórkowego?

men
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : Grudnia 02, 2011, 03:39:31 »

Raczej nie.Jakich ptaków poszukujesz.

dzidziat
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Grudnia 02, 2011, 10:29:32 »

Myślę,że gdybym miał do sprzedania kanarki śpiewające ,to nagrał bym krótki śpiew każdego z nich na telefon i wysłał bym zainteresowanemu  na jego telefon, aby sobie wybrał to co chce. W ptakach kolorowych czy kształtnych wystarczy fotka i wiem co chcę ewentualnie kupić.

men
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #4 : Grudnia 03, 2011, 10:43:03 »

Jeżeli chcesz posłuchać kanarków, zapraszam. Proszę nie pisać co mam robić. Pozdrawiam,temat zamknięty.

Cordovan
Go
« Odpowiedz #5 : Grudnia 03, 2011, 03:49:25 »

Mnie tam nic do tego bo tego typu kanarków nie hoduję i nie będę hodował ale zasadnicze pytanie - czy ptaki wysyłasz czy też nie? bo jeśli wysyłasz to miło by było zobaczyć je i usłyszeć np. na filmie nagranym i wrzuconym przez youtube na wortal a nie kupować kota w worku. Jeśli nie wysyłasz i należy je odebrać osobiście to rozumiem twoje stanowisko, że można podjechać i posłuchać ich w realu, pytanie tylko czy ktoś kto chce kupić a ma daleko pojedzie by posłuchać a jak mu się nie spodoba nie kupi i pozostanie z kosztami przejazdu, sadzę ze nie pojedzie a może to być dla ciebie potencjalny klient. Osoba, która chce sprzedać kanarki śpiewające uważam że powinna pokazać jak ptaki wyglądają i pozwolić je usłyszeć zainteresowanym bo jeśli ktoś chce nabyć materiał na hodowle ptaków z którymi będzie mógł się póŹniej wystawić na wystawie a kanarki zamiast śpiewu będą grechotały jak stary rower to trochę nie bardzo. Oczywiście nie twierdzę ze akurat takie są twoje, uważam tylko ze oferta jest uboga w informacje dla przyszłego kupującego a co za tym idzie mało atrakcyjna. Ot taka refleksja, bez urazy oczywiście.  Mrugnicie

dzidziat
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Grudnia 03, 2011, 08:29:47 »

men napisałem ,że gdybym  miał  do sprzedania. Nie pisałem Tobie co masz robić. Bardzo dokładnie opisał to Cordovan , pozdrawiam.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!