DarekUK
Amator
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 6
|
 |
« Odpowiedz #15 : Stycznia 24, 2012, 01:57:51 » |
|
Cześć Ziobu pozdrowienia z okolic Manchesteru:)
Ja dopiero planuje pomieszczenie zrobić na kanarki a póŹniej kupić i zacząć hodowle na wyspach, także kontakty do hodowców się powoli zbierają.
Powodzenia. Darek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 32
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 24, 2012, 05:14:07 » |
|
witaj Darek szkoda szkoda ze poczta tutaj taka ograniczona nie wysylaja zywych zwiezat wszedzie trzeba jezdzic osobiscie ja juz pol irlandi przejechalem chyba,hodowcow tez malo , nie tyle co w angli,cale szczescie ze paliwko tanie hehe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Stycznia 24, 2012, 05:24:49 » |
|
co myslicie o tych glosterach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : Stycznia 24, 2012, 05:26:04 » |
|
sa do sprzedania 50euro za parke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piwek89
Uczeń1
Nowy użytkownik
Tytuły: Hodowca Roku 2011
Wiadomoci: 150
|
 |
« Odpowiedz #19 : Stycznia 24, 2012, 06:24:42 » |
|
Niestety ale o tych glosterach nie da się nic powiedzieć, strasznie małe zdjęcie i nic kompletnie nie widać. Wstaw większe foty, max rozmiar masz 84kb a Ty wrzucasz 1,3kb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #20 : Stycznia 25, 2012, 01:40:26 » |
|
dam link do duzych zdjec donedeal.ie/for-sale/birds/2927442
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarekUK
Amator
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #21 : Stycznia 25, 2012, 11:35:56 » |
|
witaj Darek szkoda szkoda ze poczta tutaj taka ograniczona nie wysylaja zywych zwiezat wszedzie trzeba jezdzic osobiscie ja juz pol irlandi przejechalem chyba,hodowcow tez malo , nie tyle co w angli,cale szczescie ze paliwko tanie hehe.
Witaj, no dokładnie, a niby tyle tych hodowców tutaj jest:) ale znaleść któregoś jest ciężko. Ja mam hodowcę który mieszka godzinę jazdy autobusem ode mnie także będę jeŹdził do niego. Może jest ktoś bliżej ale niema jak się o nich dowiedzieć. W moim przypadku jestem ograniczony w podróżowaniu po UK , bo samochodu niema:( Ale poradzę sobie, są jeszcze kurierzy dla zwierząt.  Klatki które też są w Anglii do kupienia nie są niczym nadzwyczajnym. Wolałbym kupić w Polsce regały:) Podam Ci mojego maila i pisz śmiało, można zawsze pogadać i wymienić się informacjami: dariuszfojt@df-fashion.co.ukPozdrawiam Darek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #22 : Stycznia 25, 2012, 03:35:04 » |
|
klatki takie same jak wszedzie ja kupilem swoje po 45e, z klatkami niema problemu bo wysla je poczta,gorzej jest ze zwierzetami bo niewysylaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WIL.K.
Uczeń2
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 278
|
 |
« Odpowiedz #23 : Stycznia 26, 2012, 12:29:22 » |
|
Witaj Ziobu skontaktuj się z panem Mauricem O"Connor jest hodowcą miniatury irlandzkiej -Irish Fancy zdobywał medalowe miejsca na Ornitologicznych Mistrzostwach Świata teraz w Almerii zdobył srebro też w tej klasie konkursowej. Zadzwoń pod Nr.Tel.+44 121 742 6435 Posiada rozległe kontakty z hodowcami na Wyspach jest też sędzią. Powołaj się na Krzysztofa z Warszawy hodowcę Polskiej Federacji Ornitologicznej na pewno przez niego zdobędziesz dobry materiał hodowlany. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarekUK
Amator
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Stycznia 29, 2012, 11:45:16 » |
|
klatki takie same jak wszedzie ja kupilem swoje po 45e, z klatkami niema problemu bo wysla je poczta,gorzej jest ze zwierzetami bo niewysylaja
No powiedzmy że klatki już znalazłem ,zamówiłem jedną na próbę , zobaczyć co to warte.Jeśli będą ok , to będę zamawiał więcej. Do tego zamówię coś takiego jak pod linkiem i będę tam trzymał ptaki cały rok, dam tam grzejnik i oczywiście światło. Powinno być ok. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/7057111.htm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #25 : Stycznia 29, 2012, 12:32:47 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2012, 02:31:23 wysane przez Jacky »
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #26 : Stycznia 29, 2012, 12:53:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarekUK
Amator
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #27 : Stycznia 29, 2012, 11:41:07 » |
|
Miałem go kupować na samym początku:)) Ale zbieg okoliczności:) Jak byś był zainteresowany klatkami to podaję Ci stronę do sklepu który ma ładne , też może tam kupię. www.priorspets.co.ukMyślę że godne polecenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #28 : Stycznia 30, 2012, 01:17:20 » |
|
ja kupowalem tutaj http://www.alpinelofts.net/index.html ceny dobre duzy wybor ptakow i klatek oraz akcesoriow wydalem u niego 300 euro to jeszcze dal mi duzo akcesoriow gratis,moze skocze tam jesienia po jakies ptaszki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chiara
Go
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lutego 06, 2012, 02:49:54 » |
|
Witam, z ciekawości weszłam na stronę magazynu, który podlinkowałeś. Jest tam zdjęcie -na samym dole, w ofercie ptaków "na magazynie"- papugi, błękitnej, o kształcie podobnym do jakiejś kakadu. Nie wiesz może co to za gatunek? Bardzo mi się spodobał, a mam siostrę na Wyspach  ... Z wywozem ptaków Z UK chyba nie ma problemów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|