Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 06:09:15 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Podejście hodowców do młodych  (Przeczytany 10712 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Sarenzir
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Sosnowiec
Wiadomoci: 258

« Odpowiedz #15 : Stycznia 14, 2013, 01:29:52 »

Co prawda kolega jest raczej młodym stażem Hodowcą, ale nieoceniona pomocą dla mnie jest  Klapuch , jedynym mankamentem jego jest to że oprócz glosterów nie hoduje czerwonych  Duy umiech, a ja zaś zakochana w czerwonych kanarkach Umiech

Chiara
Go
« Odpowiedz #16 : Lutego 01, 2013, 04:43:58 »

Po długiej nieobecności weszłam na forum. Wielkim szokiem jest dla mnie śmierć Pana Krzysztofa Jeziorskiego-Człowieka który tłumaczył mi wiele rzeczy w naszej korespondencji-mogłam do Niego napisać z każdym problemem i nigdy nie okazywał zniecierpliwienia-zawsze mi odpisywał i doradzał.Bez Niego forum nie będzie już takie samo-choć dopiero przed chwilą przeczytałam co się stało stąd moja wypowiedŹ za pewne jest chaotyczna.

Oczywiście jest więcej ludzi których tutaj poznałam i polubiłam.Są to:Canarissimo, Klapuch, oraz Siwobrody, Pan Krzysztof Wilczewski i Mariusz Fabisiak-Prezes PZO też zawsze chętny by pomóc-których to poznałam w realu.

canarissimo
Redaktor
Nowy użytkownik
*

Aachen
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 387

fan izabelek

« Odpowiedz #17 : Lutego 14, 2013, 11:42:06 »

Ach Chiara - my to jestesmy z rownoleglej polki.  Obie skaldamy sie jeszcze bardziej z pytan niz z odpowiedzi.   Jzyk   
Odwzajemniam sympatie.   Duy umiech

Co mnie w niemieckich starszych hodowcach "drazni", to ze albo nie odpisuja na maile albo wcale ich nie posiadaja. Hehe.  Spoko Mrugnicie Mrugnicie

sylabona
Go
« Odpowiedz #18 : Lutego 28, 2013, 07:35:44 »

Pan Krzysztof Wilczewski bardzo mi pomagał, dużo się od Niego nauczyłam.
Tu na forum (w 2009 r. jak miałam pierwsze lęgi) feno-typ cały czas cierpliwie odpowiadał na moje pytania - szkoda, że już się nie pojawia.
 `

Chiara
Go
« Odpowiedz #19 : Marca 01, 2013, 12:23:27 »

Jeżeli jesteś z Warszawy zapraszamy do PZO- będziesz miała okazję poznać Pana Krzysztofa osobiście i porozmawiać na interesujące Cię tematy. Osobiście się o tym przekonałam i poznałam Hodowcę z naprawdę pomocnym i miłym podejściem do nowicjuszy w Związku.
Pozdrawiam.

sylabona
Go
« Odpowiedz #20 : Marca 01, 2013, 10:24:47 »

Chiara jestem z łomianek, może Źle się wyraziłam -  Pana Krzysztofa znam osobiście.
Obecnie nie mam ptaszków, ale dziękuję za zaproszenie Umiech

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!