Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Stycznia 29, 2026, 03:33:04 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: żerdki.  (Przeczytany 12005 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
RomeoiJulia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Niemcy/Herscheid
Wiadomoci: 40

« Odpowiedz #15 : Padziernika 11, 2009, 07:13:05 »

Witam, te nakladki na zerdki to nie jest zaden papier scierny, to piasek przyklejony do kartonika. Po paru dniach piasek z kartonika znikl Szok, a po kilku kapielach ptaszkow kartonik sie rozmoczyl i spadl z zerdki. Do kitu! Nie polecam.
Ja osobiscie uzywam galazek z drzew owocowych , brzozy, orzecha,itp.,  wszystkie roznej grubosci( dla gimnastyki) . Zeby nie niszczyc woliery wciskajac galazek na sile, galazki docinam , kupuje sruby(nie wiem jak sie nazywaja, pol do drewna, pol z gwintem i motylkowa nakretka) wkrecam w galazke i przykrecam do woliery. Kupilam ostatnio zerdke zrobiona z kamienia mineralnego, ptaszki moga sobie dziobac mineraly nie ruszajac kuperka Duy umiech. U hodowcy, gdzie kupuje kanarki, widzialam zerdke odlana z cementu, mowil ze jest super, z tym ze byla dla papug. Swietna na zcieranie pazurkow i dziubka. Mozliwe, ze mniejsza mozna uzyc dla kanarkow, ale nie jestem pewna, czy nie bedzie za ostra. 
Pozdrawiam
Ewa                                                       

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!