Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 07:20:33 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: oferta Svena Pukata  (Przeczytany 1822 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jaco
Go
« : Sierpnia 16, 2009, 09:41:37 »

Poszykuje osób zainteresowanych produktami ze sklepu Svena . Szczególnie interesują mnie produkty polecane przez Jurka pokarm białkowy 5kg prawie 17eur 2preparaty wspomagające lęgi 250ml ok.13 euro za sztukę  Antipica preparat minimalizujący wzajemne wyrywanie piór 200gram ok 14euro. Wartość zamówienia przekroczy 50euro czyli przesyłka gratis a te preparaty można podzielić na dwie osoby bo np 5 kg pokarmu białkowego to dla mnie za dużo przemyślcie ten temat .

feno-typ
Go
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 17, 2009, 11:13:02 »

Poszykuje osób zainteresowanych produktami ze sklepu Svena . Szczególnie interesują mnie produkty polecane przez Jurka pokarm białkowy 5kg prawie 17eur 2preparaty wspomagające lęgi 250ml ok.13 euro za sztukę  Antipica preparat minimalizujący wzajemne wyrywanie piór 200gram ok 14euro. Wartość zamówienia przekroczy 50euro czyli przesyłka gratis a te preparaty można podzielić na dwie osoby bo np 5 kg pokarmu białkowego to dla mnie za dużo przemyślcie ten temat .

Jaco, pozwolisz, że przetłumaczę Twój e-mail na niemiecki; Sven z pewnością zainteresuje się Twoim pytaniem.

Jaco schrieb:

Suche einen Interessierten für die Produkte aus Svens Laden. Besonders interessieren mich die Artikeln, die Jurek empfolen hat, d. h. Eifutter (Blanco Espagnol) fast 17 Euro, 2 Präparate für die Brutunterstutzung 250 ml etwa 13 Euro pro Präparat und Antipica ein Mittel gegen das gegenseitige Rupfen 200 g ca. 14 Euro. Die Bestellung wird bestimmt 50 Euro übersteigen, also die Ware käme Portofrei. Die Sachen könnte man später durch zwei teilen, denn für mich wären z.B. 5 kg Eifutter zu viel. Bitte überlegt es euch gut.

jaco
Go
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 18, 2009, 08:14:55 »

No pewnie że przetłumacz tylko coś chętnych nie ma .

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!