Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 07:04:27 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Rewelacja. Mamy możliwośc zakładania swoich stron w 3 minuty !!!!!!!!  (Przeczytany 7582 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
mario
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Lubliniec
Wiadomoci: 33

« : Grudnia 11, 2009, 10:07:43 »

Właściciel firmy który pisze dla nas program do ewidencji komputerowej kanarków i nie tylko,  po mojej prośbie przerobił dla nas szablon strony internetowej z gołębi na kanarki i mamy możliwość założenia swojej strony w trzy minuty za niewielkie pieniądze o bardzo fajnym wyglądzie . 

Podaję adres swojej strony   którą  założyłem jako pierwszy i jestem w trakcie jej tworzenia  http://kanarki.mojahodowla.net 

adres strony dla każdego kto chce założyć to   http://www.mojahodowla.net/kanarki/

Niedługo będzie program. Może zdążymy do lęgów.

Toma99
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 4

« Odpowiedz #1 : Grudnia 15, 2009, 09:15:31 »

Fajna sprawa ale jak dla kogo to 89 zł to nie jest wcale mało  Niezdecydowany

mirek3gie
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Radom
Wiadomoci: 15

« Odpowiedz #2 : Grudnia 16, 2009, 06:20:26 »

Jakby ktoś chciał to ja w sumie mogę pomóc w zrobieniu strony. Trochę się orientuję w tym temacie. To jest moja strona, trochę stare newsy ale nie o to chodzi. Proszę nie uważajcie tego za reklamę. http://www.pn3liga.yoyo.pl/

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #3 : Lutego 28, 2010, 11:32:44 »

mirek3gie jak myślisz czy z tego blaga lub na jego podstawie da się jakąś fajna stronkę zrobić  www.papugisylwek.bloog.pl

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #4 : Lutego 28, 2010, 11:47:46 »

Strona a blog to 2 rozne sprawy. W takim przypadku blog jest latwiejszy ale bedzie namiastka strony.

mirek3gie
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Radom

« Odpowiedz #5 : Marca 02, 2010, 07:23:00 »

mirek3gie jak myślisz czy z tego blaga lub na jego podstawie da się jakąś fajna stronkę zrobić  www.papugisylwek.bloog.pl
Konkretnie z bloga nic nie zrobisz. Narzucają szablony więc nic nie pozmieniasz. Można zrobić stronę z jakiegoś prostego szablonu.  Mrugnicie

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska

« Odpowiedz #6 : Marca 02, 2010, 10:30:25 »

chodziło mi o to aby na wzór tego blooga stronkę zrobić to tylko przykład jak mogła by wyglądać ;P

mirek3gie
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Radom

« Odpowiedz #7 : Marca 03, 2010, 11:20:51 »

Myślę, że dałoby radę. W tej chwili nie mam za bardzo czasu (szkoła i inne zajęcia). Postaram się w weekend zrobić jakiś zarys. Napisz co chcesz żeby znajdowało się na tej stronie. Pozdrawiam.

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska

« Odpowiedz #8 : Marca 04, 2010, 04:40:30 »

mirek3gie galeria opis mojej hodowli i hodowanych gatunków ciekawe linki licznik odwiedzin ogłoszenia i księga gości co ty na to może się uda ja nie mam zielonego pojęcia jak to się robi już z samym bloogiem miałem troszkę kłopotów. Jeśli znajdziesz dla mnie troszkę czasu to będę ci dozgonnie wdzięczny. A fotki z bloga można pobierać bez problemu. Jeśli trzeba coś zapłacić to pisz niema problemu zapłacę na pewno

Daniel K.
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Piece
Wiadomoci: 85

« Odpowiedz #9 : Marca 04, 2010, 06:04:12 »

Zobacz sobie, tak na szybko podawałem co chciałeś, to tylko szkielet jak się uzupełni efekt super.  papugi-sarek.pl.tl

Zobacz sobie stronę którą robię.

www.zmdi-radlin.pl.tl

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska

« Odpowiedz #10 : Marca 04, 2010, 10:02:14 »

Daniel K ta stronka co robisz jest super właśnie o coś takiego mi chodzi ten szkielecik (mojej) stronki też jest spoko i właśnie o to mi chodzi. Kiedy mozna ruszyć z tym dalej Co? Pozdrawiam serdecznie i z Góry wielkie dzięki. Mrugnicie

aleksanderalien
Go
« Odpowiedz #11 : Marca 04, 2010, 11:14:10 »

Jest to bezplatna strona i zaklada sie ja przez rejestracje na stronie http://pl.tl/. nie znam  szczegółów ale możliwe ze są ograniczenia i nie ma możliwości zmiany wyglądu strony. Wszystko zależy od gustu i umiejętności:) Pozdrawiam.

Daniel K.
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Piece

« Odpowiedz #12 : Marca 05, 2010, 08:05:48 »

Są różne szablony, możliwości nie ma jakoś super dużo, ale da rady coś z tym porobić Mrugnicie

Sylwek mogę ruszyć już dziś po powrocie z szkoły. Podeślij mi na PW materiały.

Gege
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zimnowoda/Staszów/Świętokrzyskie

« Odpowiedz #13 : Marca 05, 2010, 09:17:08 »

Najpierw trzeba się zarejestrować na www.stronygratis.pl  Mrugnicie

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska

« Odpowiedz #14 : Marca 05, 2010, 08:41:30 »

Daniel K. wejdŹ na www.papugisylwek.bloog.pl tam masz wszystkie materiały i masz moja zgodę na pobieranie i kopiowanie to jest mój bloog. Pozdrawiam serdecznie

Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!