Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 11, 2025, 05:28:20 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: witam  (Przeczytany 3635 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
ziabak
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 158

« : Stycznia 28, 2010, 09:36:45 »

Witam wszystkich - jestem całkowicie początkująca w temacie kanarków - niebawem będę miała pierwszą w życiu parkę tych ptaków i od jakiegoś już czasu pilnie się uczę - na razie "na sucho". Nie planuję raczej dużej, rozwiniętej hodowli - raczej moje podejście jest hobbystyczne - chciałam po prostu poznać ptaki, obserwować. Do tej pory zwierzęta jakimi się zajmuję już wiele lat to króliki miniaturowe i ryby akwariowe - w obu przypadkach jest to również podejście hobbystyczne. Do kanarków przekonał mnie znajomy hodowca kanarków i akwarysta, zaciekawił mnie i dzięki temu zdecydowałam się na ptaki Umiech Zbudowałam nawet własnoręcznie klatkę, w planach mam kolejną - mniejszą awaryjną, mam już pełen asortyment akcesorii kanarkowych przygotowany - czekam na nowych mieszkańców.
Przy okazji chciałam zapytać - czy jest warszawski oddział zrzeszający hodowców kanarków?

pozdrawiam - Monika
NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 208

« Odpowiedz #1 : Stycznia 28, 2010, 09:48:29 »

W Warszawie działa Polski Związek Ornitologiczny.
Prezesem jest E. Ostałowska.
PZO ma swoją siedzibę na ul. Lipskiej 40.
http://www.mobillo.com.pl/ptaki/index.html

ziabak
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa

« Odpowiedz #2 : Stycznia 28, 2010, 09:53:44 »

bardzo dziękuję za namiar

pozdrawiam - Monika
Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #3 : Stycznia 29, 2010, 12:20:27 »

Witam serdecznie w naszej braci internetowej.Jeśli jesteś zainteresowana wstąpieniem do PZO to mamy spotkania w każdy wtorek o godz. 17-20.Siedziba związku mieści się przy ul. Lipskiej 40 lok.7.Jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to napisz na PW lub zadzwoń do mnie 503 100 997 , postaram się udzielić inormacji.
Pozdrawiam i zapraszam w nasze szeregi.

ziabak
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa

« Odpowiedz #4 : Stycznia 29, 2010, 02:48:17 »

super Umiech zaraz piszę pw, ja mam kurcze trochę pracę nietypowo ustawioną pod względem godzin, bo pracuję od południa do póŹnego wieczora, ale mam nadzieję, że przynajmniej raz na jakiś czas może uda mi się urwać wcześniej. Bardzo chętnie bym poznała osobiście hodowców kanarków, tym bardziej, że ja jestem w trakcie chłonięcia wiedzy na temat ptaków, no i chcę do tego podejść możliwie profesjonalnie więc i wstąpienie w szeregi PZO mozno rozważam.

pozdrawiam - Monika
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!