Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:35:06 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Luka - LÊGI 2010  (Przeczytany 11058 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
gosia121
Go
« Odpowiedz #15 : Lipca 02, 2010, 09:19:16 »

LUKA,NIE JESTEM EKSPERTEM W DZIEDZINIE LECZENIA KANARKÓW,LECZ PODOBNE ZJAWISKA MIAłEM,GDY ZACZYNAłEM HODOWLE.ZAKUPIłEM KANARKI Z JEDNEJ HODOWLI I ZACZYNAłEM PAROWANIE I LÊGI.OCZYWIŚCIE OBSERWOWAłEM ZACHOWANIE KANARKÓW.Z JAJKAMI BYłO W PORZ¡DKU,ALE MłODE PO WYKLUCIU 3-5 DZIEÑ ZACZYNAłY MI PADAÆ.WYCHOWAłO SIÊ KILKA KANARKÓW.DRUGI L¡G PODOBNA SYTUACJA,NIC NIE POMAGAłO.ZACZYNAłY PADAÆ RÓWNIEż STARSZE KANARKI.ANALIZOWAłEM SYTUACJÊ I STWIERDZIłEM,żE KANARKI NABYTE POSIADAJ¡ CHOROBÊ UKRYT¡,KTÓRA ZACZYNAłA SIÊ OBJAWIAÆ NAJWIÊCEJ U MłODYCH PO WYKLUCIU.
ZLIKWIDOWAłEM NABYTE KANARKI,DOKONAłEM SZCZEGÓłOWEJ DEZYNFEKCJI,NABYłEM NOWE KANARKI I DWA LATA MAM SPOKÓJ,UżYWAJ¡C TYLKO DO WODY STERINOL.
TY LUKA NABYłEŚ KANARKI Z KILKU żRÓDEł,CZY CZASEM PODOBNA SYTUACJA NIE WYST¡PIłA U CIEBIE.PRZEANALIZUJ,BO "STARE " KANARKI WYGL¡DAJ¡ NA ZDROWE,ALE ZARAZEK PRZENOSZ¡ NA MłODE PO WYLÊGU,NIEKTÓRE MłODE TO PRZECHODZ¡,ALE W OKRESIE STARSZYM ZARAżAJ¡ INNE KANARKI.
POWODZENIA LUKA,POZDRAWIAM.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!