Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 07:08:06 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 2 [3]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Esposizione Ornitologica Internazionale 2010  (Przeczytany 19154 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
holahola1
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 209

« Odpowiedz #30 : Listopada 05, 2010, 09:53:28 »

Panowie ,
miało być pięknie a wyszło jak zwykle .
Niestety najprawdopodobniej nie zobaczymy się w Reggio ponieważ wyjazd z Warszawy się nie odbędzie z powodu małego zainteresoania .
Niebyło by w tym nic złego gdyby nie fakt że niektóre osoby wiedzą o tym od kilku dni , a ja dowiedziałem się przez przypadek dziś .
Telefony PZO oczywiście milczą , ja wpłacilem zaliczke 350 pln i amba . Gdyby nie fakt że ktoś powiedział mi że wyjazd się nie odbędzie czekał bym z walizką pod pałacem .

żenada , potwornie żenująca sytuacja , masakra jak ludzie mogą mieć innych w DUP>>>>> , nie patrząc na konsekwencje.
Ps .przepraszam Admina znów się unosze.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #31 : Listopada 17, 2010, 07:54:33 »

Dla przypomnienia dla wszystkich którzy będą na wystawie w Reggio Emilia.

Spotkanie w dniu 20 listopada  Sobota o godz.14.00 w pawilonie B sala wystawowa
    na końcu tej sali przy stoisku organizatora nazwy skróty w języku włoskim S.O.R i F.O.I
    o tej porze w tym miejscu nie ma dużego tłoku.Pawilon B mieści się po lewej stronie od
    wejścia głównego.
Do miłego zobaczenia.

tymm
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2012
Wiadomoci: 376

« Odpowiedz #32 : Listopada 17, 2010, 02:50:28 »

U nas w busie jest jeszcze jedno wolne miejsce jeśli by ktoś się dzisiaj lub jutro zdecydował. Wyjazd z Lubonia koło Poznania.

holahola1
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 209

« Odpowiedz #33 : Listopada 22, 2010, 08:29:44 »

Witam,
udało się dojechać i zobaczyć to cudo Umiech
Jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłem , wielkości przedsięwzięcia i ...... odległości którą trzeba pokonać żeby tam dojechać .
Jeśli ktoś zapyta czy było warto to powiem że tak , oczywiście tak , piękna wystawa , olbrzymia giełda .
Niestety nie udało mi się z wami spotkać bo... zgubiłem się najnormalniej w świecie i ledwo udało mi się trafić do wyjścia.

Dziękuje ekipie z którą jechałem , miło było poznać!

lorysa
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Nowy Sącz
Wiadomoci: 33

« Odpowiedz #34 : Listopada 22, 2010, 10:23:33 »

Witam odwiedziłem tę Wystawę w tym roku i można śmiało powiedzieć, niech żałują Ci co nie byli. Wystawa super było na co popatrzeć, i na giełdzie było do wyboru i koloru.

Włodarz Przemek
lopezo34
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Nowa Sucha
Wiadomoci: 54

« Odpowiedz #35 : Listopada 23, 2010, 02:24:57 »

Widzę że wystawa była udana .
Czekamy na obszerniejszą relację z tej imprezy oraz jakieś fotki a może i filmiki.
pozdrawiam

rafcio181
Go
« Odpowiedz #36 : Listopada 23, 2010, 03:51:50 »

Jestem za tym co napisał kolega lopezo34. Niech dane będzie co ominęło nieobecnych. Filmy mile widziane.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #37 : Listopada 30, 2010, 06:59:00 »

Spotkanie uczestników naszego forum doszło do skutku w wyznaczonym terminie.
W spotkaniu wzięło udział 12 członków naszego forum.Część  naszych forumowiczów nie mogła wejść na sale wystawowa gdzie odbywało się nasze spotkanie ponieważ mieli ze sobą wcześniej zakupione ptaki lub inne podręczne torby z którymi nie mogli wejść na sale wystawową.
Pod tym względem muszę przyznać że Źle wybraliśmy miejsce spotkania,jednak zdobyte w ten sposób doświadczenie wykorzystamy w przyszłym roku i mam nadzieję ze wtedy już wszyscy będziemy się mogli spotkać bez przeszkód.
Krzysztof Wilczewski zainicjował spotkanie użytkowników naszego forum z przedstawicielami władz Światowej Organizacji Ornitologicznej w osobach  Vice-prezydenta COM Pana Rolfa Hoffmanna ,Sekretarza Generalnego COM Pana Francoisa Vuillaume oraz  zastępcy Sekretarza generalnego Pana Carosa Fermade Ramona.
Podczas naszego spotkania każdy z użytkowników naszego forum został osobiście przedstawiony w\w osobą z władz Światowej Organizacji Ornitologicznej.
Krzysztof Wilczewski poinformował przedstawicieli władz COM o misji naszego forum i w kilku zdaniach poinformował o historii i osiągnięciach naszego forum
Od przedstawicieli COM otrzymaliśmy życzenia pomyślności w hodowli i dalszego owocnego rozwoju naszego forum.
Znaczki w klapach naszych ubrań doskonale informowały przedstawicieli COM o adresie naszego forum.
Miejmy nadzieję że za rok znów będziemy się mogli spotkać we Włoszech na tej pięknej wystawie.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #38 : Listopada 30, 2010, 07:02:02 »

Użytkownicy naszego forum na pamiątkowym zdjęciu z przedstawicielami władz Światowej Organizacji Ornitologicznej.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2010, 11:44:30 wysane przez Jacky » Zapisane

tymm
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Tytuły: Hodowca Roku 2012
Wiadomoci: 376

« Odpowiedz #39 : Grudnia 03, 2010, 03:44:42 »

http://kanarki.eu/index.php/topic,2541.0.html pod tym linkiem znajduje się moja relacja z wystawy w Reggio oraz kilka zdjęć. Zapraszam serdecznie!

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #40 : Stycznia 23, 2011, 08:17:47 »

Relacja i zdjęcia z wystawy i konkursu ptaków w Reggio Emilia.

http://hodowlakanarkow.pl/

Strony: 1 2 [3]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!