Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 06:22:53 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: zachowanie  (Przeczytany 4329 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
klaus69
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 11

« : Lutego 21, 2011, 08:23:20 »

Witam jestem nowy i mam pytanie zwiazane z kanarkiem ktorego dostalem od znajomego ktory trzymał kanarka z psem i kotem ogólnie nie najlepsza historia tego malca i pytanie jest zwiazene z jego snem starm sie wszystkim moim ptakom przychylic nieba wiec uwazam ze nic mu nie brakuje a jednak martwi mnie jego ukłedanie sie do snu gdy jest zmeczony to jest tak okolo 18 on spi jak kazdy inny ptak na jednej łapce tylko glówki nie chowa pod skrzydło ale spi ze spuszczoną głowa

nojka
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec
Wiadomoci: 34

« Odpowiedz #1 : Lutego 21, 2011, 11:07:05 »

Biedactwo:-( może boi sie pszestać być czujny Może ten kot czy pies nieŹle go nastraszyly i teraz woli spać czujnie żeby w razie czego uciec lub sie bronić.. W takim razie potszebuje jak najwiecej spokoju niech wie że jest bezpieczny.. Pozdrawiam

nojka
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec

« Odpowiedz #2 : Lutego 21, 2011, 11:18:42 »

Dowiedz sie też czy zawsze tak spal.. I czy nie mial jakiegoś "wypadku" może to jakieś mechaniczne uszkodzenie.. 

klaus69
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Lutego 22, 2011, 04:31:30 »

zeby dowiedziec sie czy zawsze tak spał to jest problem poniewaz ona nigdy nie zwracala na to uwagi a wypadek to mogl miec poniewaz nie raz przebywal w psiej mordzie i nie raz kot skakal po klatce choc predzej dopuszczam raczej Twoja teorie o strachu

Kanariusz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 96

« Odpowiedz #4 : Lutego 22, 2011, 08:56:20 »

To Twój kanarek był pogryziony przez psa ?  Co?
Jak można do czegoś takiego dopuścić... Ten poprzedni właściciel co do tego dopuszczał, to ma hodowlę ?

klaus69
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Lutego 22, 2011, 09:10:30 »

nie poprzedni wlasciciel na szczescie nie ma hodowli a kanarek nie byl pogryziony tylko jakby to powiedziec przetrzymywany w mordzie psa

Kanariusz
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 96

« Odpowiedz #6 : Lutego 23, 2011, 06:34:25 »

To miał jednego kanarka i nie patrzył na niego ?...
Ja jak dostałem swojego pierwszego kanarka to byłem nim zachwycony. Twój kanarek to samiec ?
Od ilu dni go masz ?
Może zobaczy , że u Ciebie mu nic nie grozi i się będzie zachowywał normalnie.

klaus69
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : Lutego 23, 2011, 05:06:50 »

jest u mnie juz trzy miesiace i od poczatku tak spi myslalem ze mu to przejdzie no ale teraz uwazam ze jest cos nie tak
maluch to samczyk na pieknym spiewie

nojka
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sosnowiec

« Odpowiedz #8 : Lutego 23, 2011, 09:12:02 »

To okropne:-( biedny biedny kanareczek:-( Ten popszedni wlaściciel powinien na wlasnej skórze poczuć sie tak jak ten kanarek:-/  Nie dziwie sie że ptak ma teraz trałme... Dobrze że trafil do Ciebie..  Może musi minąć troche czasu żeby poczul sie bezpiecznie.. Po tym co pszeżyl.. 

klaus69
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : Lutego 23, 2011, 10:02:49 »

licze  na to ze to tylko trauma i ze z czasem mu to minie choc obawiam sie czy nie jest to jakas choroba ., zal by go bylo bo jest naprawde bombowy mnie sie nie boi stara sie byc blisko choc na dystans

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!