Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:59:44 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Uwagi o pracy ekspertów  (Przeczytany 1602 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
dzidziat
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 60

« : Lutego 12, 2011, 09:49:41 »

Tak sobie myślę,że żaden sędzia nie jest użytkownikiem naszego forum,bo gdyby był, to chyba nie byłby obojętny na uwagi za ocenę swojej pracy.Nie należę do żadnego związku, byłem na kilku wystawach kanarków i zawsze w kuluarach po ocenie sędziowskiej, hodowcy mieli dużo zastrzeżeń do oceny swoich i innych kanarków.Według mnie na klatce wystawowej powinien wisieć wzorzec danej rasy,a  sędzia oceniając ptaka,jeśli odbiega on od wzorca, powinien zaznaczyć ujemne punkty. Wtedy taki laik jak ja, zobaczy co danemu ptakowi brakuje a ja wiedział bym , w którym miejscu jest moja mała hodowla.

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #1 : Lutego 13, 2011, 12:01:01 »

No i właśnie o to mi chodzi koledzy jeśli będziemy cicho i dyskutowali między sobą a nie powiemy im tego wprost to nigdy nie doczekamy się na normalne oceny ptaków, trzeba im z góry zarzucić jakie błędy popełniają , że są niedouczeni i tak jak napisaliście ostatnie szkolenie było za komuny. Ja się spotkałem z przypadkiem że sędzia nawet nie wiedział jaki gatunek papugi ocenia i nie ma zielonego pojęcia , że taki ptak istnieje więc o czym my tu dyskutujemy wiedza naszych ekspertów jest z epoki kamienia łupanego. Ja już swoje napisałem i wysłałem ale trzeba nas więcej i musimy o tym problemie mówić otwarcie a nie między sobą, i bardzo dobrze wiem kto oceniał czerwone mozaiki i to też panu Prezesowi wytknołem Chichot

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!