Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:23:43 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wystawa Kanarków i Ptaków Egzotycznych w Jarosławiu.  (Przeczytany 4129 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
bodzio
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Podkarpackie
Wiadomoci: 82

« : Padziernika 11, 2011, 06:31:54 »

Zapraszam wszystkich chętnych na wystawę Kanarków i Ptaków Egzotycznych która odbędzie się w dniach 28,29,30 paŹdziernik w Jarosławiu woj. podkarpackie. W piątek 28 paŹdziernika odbędzie się ocena ptaków a 29 i 30 paŹdziernik od godz. 10 do 17 otwarta wystawa dla zwiedzających. Serdecznie zapraszam.

bodzio
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Podkarpackie

« Odpowiedz #1 : Listopada 09, 2011, 07:51:36 »

Wyniki wystawy W ostatni weekend paŹdziernika odbyła się w Jarosławiu cykliczna wystawa hodowców kanarków i ptaków egzotycznych. W kategorii kanarki kolorowe moje kanarki zdobyły II , III i IV miejsce uzyskując 362 pkt. (czerwone nieintensywne -89,89,89,89) ; 360 pkt. (czerwona mozaika samce 89,89,88,89) ; 359 pkt. (czerwone intensywne 91,89,90,87).  Kanarek czerwony intensywny zdobył tytuł Championa wystawy osiągając 91 pkt. Ptaki oceniał ekspert Adam Wilczewski. Na wystawie w Przemyślu wystawiłem kanarki żółte nieintensywne które zajęły I miejsce uzyskując 366 pkt. ( 90,90,90,90). Wszystkie moje ptaki są po linii znanych hodowców ze Śląska i okolic. Ptaki nieintensywne żółte i czerwone poddam ocenie na MP w Czeladzi.
« Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2011, 09:53:18 wysane przez jot-ka11 » Zapisane

kanar_54
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 8

« Odpowiedz #2 : Listopada 10, 2011, 07:38:54 »

PUK  PUK  CZEGOS  NIE ROZUMIEM...jest  WYSTAWA...spoko,ale  wyniki  tylko  jedne...czy  NIKT  inny  nie  wystawial ? PRZEPRASZAM...

bodzio
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Podkarpackie

« Odpowiedz #3 : Listopada 10, 2011, 09:02:46 »

Ja wyniki dałem moje bo nie mam kart ocen innych hodowców. W niedzielę mamy zebranie i będzie omówienie wystawy więc wtedy będę znał wszystkie oceny i podam.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!