Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 03:10:36 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Giełda w łodzi  (Przeczytany 12079 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 30

« : Lutego 02, 2012, 03:26:39 »

Ze względu na ograniczenia w dodawaniu postów niestety zamieszczam pytanie tutaj.

Czy jest na forum ktoś z łodzi lub z okolic. Zamierzam wybrać sie w najbliższa niedziele na łódzką gielde ale chciałbym dostać potwierdzenie od kogoś kto jest na miejscu gdzie dokładnie owa giełda sie odbywa i czy ze względu na srogi mróz istnieje prawdopodobieństwo że takowa zostanie odwołana.

Będe wdzieczny za odpowiedz.

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #1 : Lutego 02, 2012, 05:18:53 »

Witam .
O ile mi wiadomo to giełdy w łodzi są w czwartki ,a nie w niedziele.

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Lutego 02, 2012, 08:27:25 »

http://www.mmlodz.pl/356236/2010/5/17/gielda-zwierzat-w-lodzi-foto?category=news

Opieram sie na informacjach z googla a tam na ten temat informacji jak na lekarstwo.
W w/w artykule jest napisane ze w kazda niedziele wiec sam juz nie wiem...:/

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa

« Odpowiedz #3 : Lutego 02, 2012, 08:34:27 »

Ja nigdy na takiej giełdzie nie byłem, ale moi koledzy dosyć często tam jeżdżą i od nich mam te wiadomości.Tuż przed napisaniem poprzedniej wiadomości jeszcze się z nimi konsultowałem. Ale na wortalu są ludzie z tamtych okolic, może ktoś z nich potwierdzi którąś z wiadomości, a może i jedna i druga wiadomość jest prawdziwa.

Chiara
Go
« Odpowiedz #4 : Lutego 03, 2012, 12:37:04 »

Poruszyłeś temat giełd- zapytam więc może przy okazji, czy w W-wie jest jakas giełda, na której sa ptaki? Kiedyś, dawno, dawno temu była giełda zoo na Stegnach, ale nawet nie wiem gdzie...
Byłabym wdzięczna za informacje.

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Lutego 03, 2012, 09:54:54 »

Jeszcze jakies 2 lata temu był agiełda na ul. Modlińskiej w niedziele. Pojawiłem się tam dosłownie kilka razy ale ze względu na nikłą obecnośc kanarczarzy zdecydowałem wykorzystać niedzielny poranek na błogi sen;P Nie wiem co sie teraz tam dzieje i nie wiem czy wogole jeszcze ta giełda w tamtym miejscu dziala ale warto sprawdzić( raczej nie w ten weekend ze względu na temp).

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa

« Odpowiedz #6 : Lutego 03, 2012, 10:43:23 »

Przy ulicy Płochocińskiej na co tydzień w sobotę jest giełda zoologiczna. Głównie są tam gołębie, drób ozdobny do końca zeszłego roku były koty i psy.Giełda odbywa się na wolnym powietrzu więc egzotyka się pojawia przeważnie jak jest nieco cieplej.Zbyt wielkiego wyboru niema ale czasem można coś wypatrzeć.W niedziele jest też giełda w Sulejówku ale tam nigdy nie byłem.
Pozdrawiam.

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : Lutego 03, 2012, 11:24:10 »

A może i w sobote....już nie pametam. A plochocińska odchodzi od modlińskiej ;P

maxjot
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

łódŹ
Wiadomoci: 54

« Odpowiedz #8 : Lutego 03, 2012, 03:03:44 »

jeżeli chodzi o łódŹ to w niedziele jest giełda akwarystyczna ( ale także były ptaki ,psy koty) w hali Startu na ul.Sw.Teresy
nie wiem tylko czy dalej jest bo od nowego roku nie można sprzedawać psów więc pewnie mocno ograniczyli jesli nie zlikwidowali
najlepiej zadzwon
http://www.sksstart.com/gielda.htm

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : Lutego 03, 2012, 08:08:55 »

Ok wielkie dzięki...to juz jakis trop:D

Granos
Go
« Odpowiedz #10 : Lutego 03, 2012, 08:25:19 »

Ja jestem ze Zgierza koło łodzi. Giełdy zoologiczne w łodzi są na "Starcie" i przy ul.Równej. Na "Start" nie jeżdżę-chyba giełda w niedzielę. Ale jeśli nastawiasz się na ptaki to na "Starcie" No i tam jest chyba rzeczywiście możliwośc odwołania z powodu mrozu. Przy Równej giełda jest w czwartki i tam masz napewno dużo wiekszy wybór a poza tym tam masz przykładowo firmowe stoisko Just-And.

maxjot
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

łódŹ
Wiadomoci: 54

« Odpowiedz #11 : Lutego 07, 2012, 07:55:37 »

fxbloom byłeś na giełdzie?

Bloom
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Lutego 07, 2012, 08:57:51 »

witam, w zeszłym tygodniu odpuściłem ze wzgledu na mróz. Jęsli nie kanarki to ja bym zamarzł ;P
Ale jak się pojawie....a wykorzystam pierwsza lepsza okazje,  pewnoscia dam znać.

Ziobu
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 32

« Odpowiedz #13 : Lutego 18, 2012, 11:10:16 »

Pozwole sie wtracic w ten watek tez pochodze ze Zgierza obecnie jednak mieszkam na wyspach,na tej gieldzie swego czasu bywalem co tydzien tzn na Starcie,znam troche tych ludzi co tam sprzedaja ptaszki,szczerze odradzam kupna u tych mozna nazwac ich bez problemu handlazami.U jednego to nawet bylem ptaki trzyma w piwnicy w bloku,w tych samych klatkach co na gielde czyli strasznie malych.30 zeberek w malej klatce az serce sie kraje,ziarno zabrudzone woda stara tragedja.Kupuja od ludzi co kto przyniesie za grosze a potem udaja wielkich hodowcow,ptaki tez maja z czech tam zeberki sie kupuje po 5zl .Nie moge powiedziec ze wszyscy sa tez pozadni ludzie taki pan starszy po 60 tce bodajze Stanislaw on tylko kanarki harcenskie sprzedaje,nalezy do zwiazku wystawia i sprzedaje nadwyzki,jeszcze jeden ale nieznam imienia,a reszta to zwykle oszusty.a jesli chodzi o gielde na ul. rownej to z calej polski sie zjezdzaja hodowcy i zapewne handlaze tez.ptaki tez mozesz dostac na baluckim rynku w sobote,ale raczej jak cieplo bedzie bo tam pod plotem stoja,znow patologia wszystkie dziki mozesz dostac po 5 zl tzn szczygly makolagwy dzwonce itd

Chiara
Go
« Odpowiedz #14 : Marca 18, 2012, 12:06:10 »

Bogusław, Bloom, dziękuję za wskazówki dot. giełd. Jak tylko zrobi się cieplej, z ciekawości (a może i nie tylko?) przejadę się na wymienione przez Was giełdy. Umiech
Swoją drogą ciekawa jestem, jaka jest przyszłość giełd zoo, teraz, kiedy wszedł zakaz sprzedaży szczeniąt i kociąt bez rodowodu (który osobiście popieram, jako hodowca zrzeszony psiaków).

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!