Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 08:53:15 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: kanarek nie śpi w klatce  (Przeczytany 9432 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
ciapcia
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Rzeszów
Wiadomoci: 32

« Odpowiedz #15 : Lipca 24, 2012, 08:21:21 »

Wiem, że te niebezpieczeństwa czyhające na małego ptaszka w mieszkaniu, o których mogę pomyśleć to mały ułamek, tego co może mu się przydarzyć. Ale takie jest życie. Nie chcę, żeby latał tylko w klatce, tj. skakał z patyka na patyk. Jak wychodzę z domu, to on ma do dyspozycji tylko mój pokój, w którym też może coś mu się stać. Jednak: niebezpieczeństwa wpływają na wzrost inteligencji, podobno Jzyk A tak na poważnie, jeśli klatka jest otwarta, a Gustaw wlatuje do niej na spanie to, jak dla mnie w ciągu dnia może siedzieć gdzie mu pasuje. Wiem, że wiążą się z tym różne dylematy etyczne, ale skoro wybrałam niewolę dla niego(wiem, że wypuszczenie ptaka, który urodził się w niewoli byłoby co najmniej krzywdzące), to chcę czuć się z tą jego niewolą najlepiej, a do tego potrzebne mi jest latanie Gustawa po pokoju.

Zaczęłam wątek, bo spanikowałam, bo Gucio nie wracał do klatki na noc. Teraz wraca. Tak do końca, czy tak naprawdę, to nie wiem o co to chodziło. Teraz siedzi w klatce na biurku obok mnie i wygląda jak gdyby wszystko miał w nosie, może zasypia powoli. I to jest najważniejsze Mrugnicie

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za kłopot.

rafcio181
Go
« Odpowiedz #16 : Lipca 25, 2012, 09:09:48 »

Nie ma co przepraszać,po to jesteśmy na tym forum żeby się wspierać, pomagać, podpowiadać.
Najważniejsze że cała ta historia zakończyła się happy endem  Chichot

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!