Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:08:16 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam  (Przeczytany 1919 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
sijs
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Sint-Truiden Belgia
Wiadomoci: 45

OrnithoVipClub

« : Lutego 03, 2013, 10:41:01 »

witam
w pierwszej kolejności chciałbym przeprosić za moja długą  nieobecność na forum  ale miałem dość poważne prywatne problemy i niestety nie miałem możliwości na udzielanie się na forum.  Chciałem jeszcze powiedzieć ze zmieniła się trochę moja hodowla gdyż musiałem na pewien czas ją całkiem zlikwidować(został mi tylko samczyk kanarek belgijski-malino którym zajmowali się znajomi)  no ale chyba nikt z forumowiczów długo bez ptaków nie wytrzymał wiec kiedy tylko powstała możliwość rozkręciłem się powoli od nowa:) posiadam Kanarki Monachijskie (Münchener)  i z awifauny europejskiej jak  tylko parkę dziwonii ogrodowych i pojedyncze sztuki innych ptaków ptaki z woliery ogrodowej jako ozdoba a hodowla opiera się głownie na kanarkach monachijskich ze skromnym udziałem różnych bastardów także powoli powracam do swojego żywiołu :p 
  Niestety muszę zaczynać od nowa wszystko na szczęście posiadam parki z dobrego pochodzenia a także  moja wiedza i wcześniejsze doświadczenie pozwala mi na dość "szybkie" i efektywne  rozwiniecie skrzydeł.

Pozdrawiam Kamil

robertrosinski
Uczeń3
Nowy użytkownik

czestochowa
Wiadomoci: 217

« Odpowiedz #1 : Lutego 04, 2013, 05:40:28 »

Witam Cię ponownie i życzę powodzenia  ;DRR

R038
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do: