Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:57:23 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wybór klatki pojedynki  (Przeczytany 2829 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
kanarek2012
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wrocław
Wiadomoci: 80

« : Sierpnia 14, 2013, 11:56:52 »

Witam,
proszę o pomoc w wyborze klatki dla samców harceńskich, młodych, klatki pojedynki do nauki śpiewu. W listopadzie ubiegłego roku postanowiłem hodować tylko kanarki harceńskie. Do tej pory miałem harceńskie w jednym pomieszczeniu oraz kanarki kolorowe ( 3 czerwone, 4 pomarańczowe) i jednego zielonego glostera w drugim pomieszczeniu. Byłem zmuszony przez rodzinę oddać jedno pomieszczenie więc postanowiłem,  że dalej będę hodował kanarki harceńskie a resztę sprzedam. I praktycznie rzecz biorąc w tym sezonie rozpocząłem amatorską hodowlę kanarka harceńskiego. W związku z tym mam prośbę o pomoc w wyborze najodpowiedniejszej klatki pojedynki dla młodych samców do nauki śpiewu. Znalazłem na internecie dwie klatki i nie wiem, którą wybrać oto one
1) wymiar 20 x 20 x 25 cm, cena 20 zł  i podaję link http://www.animal.sosnowiec.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=16
oraz
2) ten sam typ co pierwsza ale nieco większa 21,5 x 21 x 30,5 cm, i zamiast szuflady plastikowej ma metalową ocynkowaną cena 35 zł. i podaję link
http://www.lukard.com.pl/pl/klatki 
Pozdrawiam. Uśmiech

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!