Wystawa GLOSTER SHOW POLAND 2014 (jak sama nazwa wskazuje) odbywać się będzie w 2014 r. więc będzie ją można zgłosić w nominacjach do wystawy roku 2014 (nominacja już za rok).
A nie powinnismy tego plebiscytu przeprowadzac jako sezonu wystawowego 2013-2014? Moim zdaniem byłoby to bardziej logiczne. Nie wydaje mi się aby kolejna edycja była przeprowadzana tak pozno. Jestem pewien ,ze ta wystawa będzie się odbywala przed OMP. Kazda Federacja jak udostepnia kalendarz wystaw to robi to jako sezon 2013-2014. A co jak tak jak mowie druga edycja będzie wcześniej? Do następnego plebiscytu zglozimy dwie wystawy Gloster Poland Show?
Bartek a ty teraz do mnie pijesz?
Do wszystkich ,którzy wręcz już chorobliwie zaczynają się uczepiać każdej byle pierdoly. Chaos w ustawienie kolekcji? Zle rozplanowanie regalow? Ptaki scisniete na giełdzie? Sory ale chyba do końca nie jesteś swiadomy tego co piszesz.3 z 10 Twoich punktow sa po prostu aby się uczepić,z alkoholem tak jak mowilem moim zdaniem mocno przesadzone a harceńskie....regulamin pozwalal tak postapic Organizatorowi,hodowcy zabrali ptaki-dla mnie koniec tematu.