Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 08:51:45 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Ptaszki na sprzedaz (z hodowli Jurka)  (Przeczytany 7296 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jurek
Go
« : Padziernika 18, 2008, 05:28:41 »

Akcja sprzedaży kanarków z tegorocznych lęgów powoli się u mnie kończy. Pozostało mi 10 ptaszków, ale i te z pewnością wkrótce znajdą nabywców. Niestety, to są tylko samczyki; samiczek miałem w tym roku o wiele mniej, a kanarcze „panienki“ sprzedają się o wiele szybciej niż „panowie“...

Coraz bardziej zadziorne i rozśpiewane ptaszki musiałem porozdzielać w obu wolierkach, żeby mogły sobie wzajemnie „sfruwać“ z drogi...

Oto kilka aktualnych fotek właśnie tych ptaszków:

« Ostatnia zmiana: Padziernika 21, 2008, 11:26:37 wysane przez Jurek » Zapisane

wini
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 47

« Odpowiedz #1 : Padziernika 18, 2008, 07:46:26 »

Witam.
ładne ptaki,sam bym kupił takiego samca.

Jurek
Go
« Odpowiedz #2 : Padziernika 19, 2008, 04:19:03 »

Witam.
ładne ptaki,sam bym kupił takiego samca.

Dziękuję!

PrzyjedŹ do Berlina i wybierz sobie jednego:)

Dla siebie, do dalszej hodowli zostawiłem jeszcze ładniejsze, ale wszystkie siedzą albo w klatkach lęgowych, albo we fruwalkach i trudno je się tam przez kratki fotografuje:)

Jak już pozostaną u mnie tylko parki hodowlane, wypuszczę stadko na pokój i spróbuję wszystkim ptakom pstryknąć przynajmniej jedną ładną fotkę, jako załączniki do kart poszczególnych ptaków i ewidencji parek lęgowych... Robię tak każdego roku.

Pozdrawiam

Jurek

wini
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 47

« Odpowiedz #3 : Padziernika 19, 2008, 06:19:33 »

W pewnym stopniu jest realne,syn pracuje w Berlinie.
Foniopady, jest możliwośc kupna.Pozdrawiam.

gosia121
Go
« Odpowiedz #4 : Padziernika 19, 2008, 07:20:24 »

Witam Jurku.Widziałem Twoje kanarki w poprzednich Twoich przekazach,ale te kanarki są jeszcze ładniejsze i na pewno jak Tobie napisałem,będą dla mnie wzorcem jak ma wyglądać kanarek./a to dopiero drugi garnitur/.Zbudowałem regału i jedną małą wolierę,tak ja sobie przypominasz z uwagi na małe pomieszczenie mieszkalne.Kanarki też ograniczyłem do minimum plus.Pozdrawiam i życzę sukcesów na wystawach.

Jurek
Go
« Odpowiedz #5 : Padziernika 20, 2008, 09:17:59 »

W pewnym stopniu jest realne,syn pracuje w Berlinie.
Foniopady, jest możliwośc kupna.Pozdrawiam.

No to w czym problem? Jeśli chcesz, to podam Ci na priva adres i wszystkie inne dane. Byłbym nawet gotowy zachować jednego z kanarków do czasu odbioru, ale musiałbyś mi szybciutko napisać jaki by Cię interesował, intensywny czy nieintensywny, bo po ostatnich ogłoszeniach znowu zgłaszają się klienci. No i długo na odbiór zarezerwowanego ptaszka nie mógłbym czekać, bo 8-9.11.08 odbieram dwie parki u aktualnego mistrza świata w tej rasie i potrzebuje dla tych ptaków miejsca, a wolierki chciałbym jak najszybciej rozebrać, żeby chociaż przez kilka miesięcy w moim kanarkowym pokoju zrobiło się trochę przestronniej.

Jeśli chodzi o foniopaddy, to tych w normalnych sklepach zoologicznych nie ma, trzeba je poprzez sklep zamówić, ale ten z kolei bierze potem marżę. Jak kupuję je poprzez Internet u hurtownika za coś ponad 8 Euro za kilogram, ale on ich obecnie też nie ma i nie wiem kiedy je znowu sprowadzi.

Pozdrawiam

Jurek
« Ostatnia zmiana: Padziernika 20, 2008, 10:16:08 wysane przez Jurek » Zapisane

jg1945
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 67

« Odpowiedz #6 : Wrzenia 18, 2010, 09:33:13 »

Witam.
Panie Jurku pytanie czy posiada Pan kanarki harceńskie lipochromowe.Interesuje mnie nabycie ty ptaków.Posiadam kanarki harceńskie z koronką. Podaje namiary      jg1945@o2.pl                                                                                      Pozdrawiam Jan

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!