Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:32:55 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam wszystkich!  (Przeczytany 11365 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Martini
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 2

« : Padziernika 03, 2015, 09:42:17 »

Już od dłuższego czasu obserwuję wątki na forum i wiele zdążyłam się nauczyć. Myślę, że przyszedł czas na przedstawienie się, a zwłaszcza mojej małej ptasiej rodzinki. Ja nazywam się Marta, mam 22 lata oraz jestem studentką. Moje ptaki to glostery. Samiec zielony korona z 2013r, samica płowa consort z 2014 i ich dzieci - samiec zielony consort, samica cynamonowa consort, samica szafirowa consort i samica szafirowa korona. Zdecydowałam się tylko przeprowadzić jeden lęg w 2015 roku, ponieważ obawiałam się, że nie zapewnię większej ilości odpowiedniej opieki, a zwłaszcza miejsca do dobrego rozwoju Mrugnicie Zdjęcia przedstawiają cztery ptaki, bez szafirowej samicy koroniastej i samca zielonego consorta, ponieważ zostały już sprzedane. Pozdrawiam!

Ps. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, samica szafirowa consort i samica cynamonowa są na sprzedaż, ewentualnie mogę się na coś wymienić.

Martini
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 2

« Odpowiedz #1 : Padziernika 03, 2015, 09:44:55 »

I jeszcze tatuś z córeczkami, którego bardzo ciężko złapać w obiektyw Duy umiech

Marka
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Piaseczno
Wiadomoci: 115

« Odpowiedz #2 : Padziernika 04, 2015, 09:07:30 »

Witam serdecznie :-)
Piękne masz ptaszki. Powodzenia w dalszej przygodzie z kanarkami.
Pozdrawiam

SerRoberto
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 53

« Odpowiedz #3 : Padziernika 04, 2015, 07:26:41 »

Witam.

Piękne ptaki :-)

KANARKOWA PASJA
Hobbystyczna hodowla kanarków kształtnych i drobnej egzotyki.

https://m.facebook.com/kanarkowapasja
Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!