Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:49:01 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 2 [3]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: "Fachowcy"  (Przeczytany 19543 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
M.arek
Go
« Odpowiedz #30 : Listopada 12, 2015, 08:10:25 »

w dalszym ciągu nie ma osoby ds. komunikacji społecznej - czy PFO twierdzi że taka osoba jest nie potrzebna? czy twierdzi że ''reklama'' jest nie potrzebna?

zamiast pisać dyrdymały zgłoś się do RF PFO, że będziesz odpowiedzialny za komunikację społeczną. Rozumiem, że jak Ty tym się zajmiesz to sponsorzy będą walić drzwiami i oknami a RF PFO nie będzie wiedziała co ma zrobić z nadmiarem kasy. Do tego będą informacje o PFO w telewizjach polsko języcznych, radiu i prasie co najmniej raz w tygodniu. Po owocach Cię poznamy?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #31 : Listopada 12, 2015, 08:18:49 »

już się tak nie spinaj bo Ci ciśnienie skoczy.
rozumiem że jesteś fanatycznym fanem PFO, ale to nie znaczy że mam w taki sposób się odnosić do innych.
prawda boli, dlatego tak Cię szlak trafia bo ludzie prawdę piszą.
nie raz się oferowałem że w czymś pomogę, ale to czy PFO przyjmuje pomoc to tylko od nich zależy.
ciekawi mnie za to Ty misiu kolorowy robisz dla PFO, jakie Ty masz pomysły etc. pewnie jesteś kolejną osobą której odpowiada obecny stan rzeczy:)

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #32 : Listopada 12, 2015, 08:22:54 »

jeszcze jedno zapomniałem Ci napisać. niedawno zgłosiłem się do innej roboty, jednak trzeba być delegatem aby się tym zając. niestety, ale trudno się mówi.
A ty co takiego robisz że tak skaczesz mimo że Cię od ziemi nie widać? Umiech

M.arek
Go
« Odpowiedz #33 : Listopada 12, 2015, 08:28:15 »

już się tak nie spinaj bo Ci ciśnienie skoczy.
rozumiem że jesteś fanatycznym fanem PFO, ale to nie znaczy że mam w taki sposób się odnosić do innych.
prawda boli, dlatego tak Cię szlak trafia bo ludzie prawdę piszą.
nie raz się oferowałem że w czymś pomogę, ale to czy PFO przyjmuje pomoc to tylko od nich zależy.
ciekawi mnie za to Ty misiu kolorowy robisz dla PFO, jakie Ty masz pomysły etc. pewnie jesteś kolejną osobą której odpowiada obecny stan rzeczy:)

pisać, że coś się oferowało to każdy głupi potrafi a co zrobiłeś dla PFO nic "zero" ale klapać jęzorem to potrafisz.

M.arek
Go
« Odpowiedz #34 : Listopada 12, 2015, 08:33:57 »

jeszcze jedno zapomniałem Ci napisać. niedawno zgłosiłem się do innej roboty, jednak trzeba być delegatem aby się tym zając. niestety, ale trudno się mówi.

http://pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=346:oferta-pracy-spoecznej-na-rzecz-pfo&catid=24:informacje-rf&Itemid=24
nie potrzeba być delegatem by pracować na rzecz PFO, PRACOWAĆ a nie mielić jęzorem.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #35 : Listopada 12, 2015, 08:34:15 »

a jak coś zrobić jak ktoś nie chce? raczej ciężko co nie?
po za tym jakoś nigdzie Twojego zaangażowania w dyskusje w której pojawiają się sugestie czy pomysły nie widać, także jesteś zwykłym bazgraczem który myśli że takim zachowaniem wejdzie radzie federacji bardzo głęboko i to bez kremiku:)

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.

« Odpowiedz #36 : Listopada 12, 2015, 08:35:27 »

http://pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=346:oferta-pracy-spoecznej-na-rzecz-pfo&catid=24:informacje-rf&Itemid=24
nie potrzeba być delegatem by pracować na rzecz PFO, PRACOWAĆ a nie mielić jęzorem.

to wyślij ten link członkom RF a nie mi, bo widocznie mają inny powód dla którego nie chcą mojej pomocy. hmmmm może trzeba CV wysłać ? Umiech

M.arek
Go
« Odpowiedz #37 : Listopada 12, 2015, 08:45:46 »

A ty co takiego robisz że tak skaczesz mimo że Cię od ziemi nie widać? Umiech

chodzę z podniesioną głową gdyż moja historia życiowa jest zawarta w dokumentach i poświadczona przez IPN, nie musiałem wyjeżdżać do Anglii jak Ty na zmywak, ale to ty się uważasz za "wielkiego" niczym dąb Bartek.

Strony: 1 2 [3]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!