Na pewno ktoś odejdzie i to z PZHKIPE i PFO. to jest oczywiste. Każdy może sobie wybrać gdzie mu jest lub może być lepiej.
Podobno tegoroczne OMP mają się odbyć w garażach w Czeladzi, Kozłowski ma jakieś znajomości:)
Ale do rzeczy. To wszystko co się stało to słodka zemsta prezydentowej za to że kiedyś nie została powołana na delegata na Walne PFO. Gdy stanęła na czele PFO nadarzyła się okazja aby się zemścić, i szybko zemstę zrealizowała. Na szczęście karma wraca
Co wyszło Pani prezydent przez rok kadencji w PFO ?
PZHKiPE
- dobre:)
Słyszałem że Delegaci PZHKiPE są telefonicznie nawoływani do bojkotu jutrzejszego WZD. Nie dajcie się na to namówić! To najgłupsza i najtchórzliwsza rzecz, jaką można teraz zrobić! Czy całe PZHKiPE na prawdę chce odejść od PFO? Nie pozwólmy żeby ambicje kilku osób zniszczyły relacje naszego stowarzyszenia z PFO i innymi stowarzyszeniami! Koleżanki i Koledzy Delegaci, przybądźcie na WZD PFO!
- przecież PZHKIPE nie chce odejść. Zostało wyrzucone w całości a nie w kawałkach. W Twoim dużym poście stawiasz tylko na PFO. Oczywiście to Twój wybór, nikt Ci tego nie broni i nikt Cię palcem nie wytyka tylko PZHKIPE nic Ci nie zabrało. PFO zabrało Ci wszystko poprzez wyrzucenie PZHKIPE.
Skoro strony nie mogły dojść do porozumienia to ok, stało się jak się stało. To przecież nie koniec świata.
Czy te wszystkie brudy powinny być prane publicznie, teraz ''po wszystkim'' nie wiem, myślę że trzeba było rozmawiać o problemach na bieżąco. Czy to by pomogło? trudno powiedzieć bo jak PFO postawiło sobie za cel wyeliminowanie PZHKIPE o i tak by do tego dążyli. Większość RF jest tam tylko dla stanowiska. Nie mają zdolności menagerskich a takich trzeba bo odpowiedni zarządzać taką dużą organizacją jaką BYŁA PFO.
Czy to dobre rozwiązanie aby pozbierać swoich ziomków którzy już kiedyś byli wysoko w PFO i tytułować ich doradcami? chyba nie. Służy to tylko temu aby teraz wprowadzić burdel którego kiedyś, kiedy siedzieli na stołkach nie mogli wprowadzić.
Teraz każdy powinien sie skupić na tym na czym chce. Jeśli ktoś chce być z PFO czy PZHKIPE to proszę bardzo.