Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:16:17 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Tegoroczne Ornitologiczne Mistrzostwa Polski  (Przeczytany 10057 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Orzesze-Królówka
Wiadomoci: 219

« Odpowiedz #15 : Kwietnia 30, 2009, 09:30:27 »

Z tego co wiem to w tej sprawie wybuchła większa afera. Hodowcy z Bydgoszczy i "okolic" chcą zrobić ten konkurs w Bydgoszczy ale hodowcy z południa Polski nie chcą sie na to zgodzić. NA forum są zarejestrowani hodowcy "śpiewu" których ta sprawa dotyczy więc niech oni się wypowiedzą bardziej szczegółowo na tej temat, bo moje informacje nie są na 100% pewne. 

Granos
Go
« Odpowiedz #16 : Kwietnia 30, 2009, 09:51:04 »

Zastanawiam sie jak w tym roku wypadną te mistrzostwa ponieważ jeszcze ładnych kilka miesięcy zostało a już spore kontrowersje a to z PFO a to z obrączkami bez sygnum i teraz jeszcze ten konkurs harceńskich... Gdzieś na świecie są mistrzostwa kraju rozbite na częsci tak jakby byłoby  w tym roku w Polsce ? Co?

Granos
Go
« Odpowiedz #17 : Wrzenia 14, 2009, 04:31:34 »

Jak jest wkońcu z obraczkami na tegoroczne MP będa ptaki wystawiane na obraczkach nie zwiazkowych z symbolem pl ale bez sygnum?

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #18 : Wrzenia 14, 2009, 05:10:25 »

Z tego co wiem to jakieś pismo odnośnie tego jest.I związki dostały.http://egzota.pl/pfo.html
Dałem już wcześniej link na to zawiadomienie, tam wszystko pisze, wystarczy chcieć przeczytać.
« Ostatnia zmiana: Wrzenia 21, 2009, 12:35:14 wysane przez Jacky » Zapisane

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #19 : Wrzenia 14, 2009, 07:13:22 »

witam
ciekawe żeczy się dzieją, njlepszą sprawą jest to że odbywają sie zebrania-spotkania-wolne nadzwyczajne i nic z tego nie wynika
nasuwa się tak myśl:jak może się coś zmienić jak ci sami ludzie narobili bałaganu a teraz się niby oczyszczają
chodzi mi o delegatów przecież gdzie oni przedtem byli kto za nich głosował teraz są super biegli od administracji PFO
biegli od księgowości PFO nic tylko pogratulować takich ludzi

pozdrawiam

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 208

« Odpowiedz #20 : Wrzenia 15, 2009, 11:53:15 »

ZBYSZEK 0710
Wypisujesz głupoty z palca wyssane. Poczytaj trochę, popytaj a wszystkiego się dowiesz. Swoimi wypowiedziami obrażasz cały Zarząd Komisaryczny i osoby które zostały do niego dokooptowane. Mogę z całą odpowiedzialnością odpowiedzieć Ci, że w poprzedniej kadencji nie byłem delegatem i nie piastowałem żadnej funkcji w PFO. Natomiast na dzień dzisiejszy sprawdzam finanse PFO. Jeżeli dobrze pamiętam to pan jest tym człowiekiem od listonosza. Niech Pan dalej na niego czeka, może jakieś informacje przyniesie. A na dzień dzisiejszy dobra rada: niech pan zacznie szanować swój czas bo na pisanie głupot naprawdę go szkoda.
Pozdrawiam Dariusz J.

Granos
Go
« Odpowiedz #21 : Wrzenia 15, 2009, 04:27:24 »

Zostałem poproszony o zamieszczenie wiadomości oto ona:

Mistrzostwa Polski kanarka harceńskiego są w Czeladzi a nie w Bydgoszczy w Bydgoszczy są zwykłe mistrzostwa rangi oddziału mistrzostwa PZHKiPE.
CzeladŹ to ranga najwyższa Mistrzostwa Polski PFO. Przyjmowanie kanarków harceńskich dnia 6.12.2009 (niedziela).

Jan Sałtyński

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!