Luka Jak komuś zazdrościsz sukcesów to pochwal się swoimi.
Tego byłem pewny, podręcznikowe zachowanie jeśli można tak powiedzieć, odrazu odpowiadam kanarki hoduje 7-8 lat, rasowe 5 l. do związku należę zaledwie 3 lata, i z różnych przyczyn jeszcze nie miałem zaszczytu wystawiać swoich kanarków tak więc sukcesów wystawowych niema, ciągle się także zastanawiam czy jest sens się denerwować patrząc na to co się dzieje podczas niektórych werdyktów sędziowskich, i choć w mojej "kanciapie" ze sprzętem hodowlanym stoi 14 praktycznie nowych telewizorków i w 2 ubiegłych latach przygotowywałem kanarki do wystawy to jednak jeszcze na takową nie trafiły i w tym roku także nie trafią, gdyż w tym niema wogóle co przygotowywać.
nie chwalę się tutaj moją stroną jakbyś uważnie czytał to zauważysz że ten link do wyników z MP Czeladź 2009r to nie moja strona tylko skopiowany link kolegi Mirka Hazego znanego hodowcy w Polsce Którego stronę należy promować.
Odpowiedz na powyższy cytat znajduje się w poniższym.
ale analizując szereg wpisów
Nikt nie ma prawa mi zabraniać pisać prawdy ja nie jestem tylko teoretykiem lecz również praktykiem
Z całą pewnością muszę przyznać rację.
Przyczyną tego że się wogóle odezwałem jest to iż przez tamten post przypomniała mi się sytuacja z ostatnich MP w której główną rolę grałem ja i Ty (przepraszam za Ty ale na forum tak trzeba bo można dostać "uwagę do profilu"), może narazie nie piszę o co chodzi.