Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 03:10:52 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Nie mogę wyjaśnić zagadki - czy mój kanarek jest pośredni? Kogo mu dobrać?  (Przeczytany 9362 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
sevoya
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Poznań
Wiadomoci: 13

« Odpowiedz #15 : Padziernika 09, 2009, 11:51:52 »

Gratuluję ślicznych maleństw  Umiech  Umiech Fajnie , że  wkleiłeś zdjęcia.

Rzeczywiście są do siebie podobni.

sevoya
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Poznań

« Odpowiedz #16 : Padziernika 13, 2009, 10:05:34 »

Niech mi ktoś jeszcze powie dlaczego nie widać tu ostatnich postów (dopiero są widoczne po naciśnięciu opcji 'odpowiedz').

A jeśli ciąg dalszy  jest na drugiej stronie, to dlaczego jest opcja na dole "1" - czyli jedna strona.

Nie kumam.

sevoya
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Poznań

« Odpowiedz #17 : Padziernika 13, 2009, 10:08:45 »

Teraz wskoczyła druga.

Tego nie widać wcale --> Wysłany przez: sevoya
Umieść cytat
Gratuluję ślicznych maleństw  Uśmiech  Uśmiech Fajnie , że  wkleiłeś zdjęcia.

Rzeczywiście są do siebie podobni.

Rozpłynęło sie albo ja Źle widzę.

I czy jest tutaj jakaś opcja 'edytuj' aby poprawić posta albo nie dodawać posta pod postem tylko edytować?

I przepraszam , że w tym dziale o tym wszystkim piszę ale chcę żeby było od razu widać w czym rzecz.

Może ktoś mi powie.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #18 : Padziernika 14, 2009, 04:04:05 »

Niech mi ktoś jeszcze powie dlaczego nie widać tu ostatnich postów (dopiero są widoczne po naciśnięciu opcji 'odpowiedz').

A jeśli ciąg dalszy  jest na drugiej stronie, to dlaczego jest opcja na dole "1" - czyli jedna strona.

Na jednej stronie mieści się 15 postów. Jeśli piszesz kolejny, to on już nie mieści się na tej stronie. Jeżeli go wyślesz, to przez moment jest on niewidoczny. Jeżeli jednak wejdziesz do tego wątku, to na dole pojawi się się kolejna druga strona.

I czy jest tutaj jakaś opcja 'edytuj' aby poprawić posta albo nie dodawać posta pod postem tylko edytować?

Niestety nie ma opcji edycji posta. Zrobione jest to celowo. Jeżeli jednak awansujesz w wortalowej hierarchii, to uzyskasz prawa edycji swoich postów.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #19 : Padziernika 14, 2009, 08:23:51 »

Według mnie twój ptak to napewno nie bastard tylko kanarek, podobny do agata czerwonego lecz chyba nim nie jest być może to jakiś mieszaniec z agatem lub mieszańca kanarka czerwonego z czerwono-czarnym. Jeśli chodzi o dobór partnera to najlepszy byłby(gdyż najbardziej zbliżony wyglądem) właśnie agat czerwony lub jeśli miałby być inny to z "grupy" kanarków czerwonych, jednak musisz pamiętać że potomstwo po nich będzie mieszańcami.

sevoya
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Poznań

« Odpowiedz #20 : Padziernika 15, 2009, 08:43:29 »

Serdecznie dziękuję za pomoc!!  Umiech Umiech

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca