Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 07:08:42 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wystawa w Tarnowskich Górach 2009  (Przeczytany 1779 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
mario
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Lubliniec
Wiadomoci: 33

« : Listopada 15, 2009, 09:37:33 »

Opiszę to w paru słowach bo to się działo na Naszej wystawie to przechodziło wszelkie wybrażenie. W sobotę nie było mnie bo cały piątek spędziłem przy zapisywaniu wyników z ocen ptaków i klasyfikacji ich , a póŹniej musiałem iść do pracy. Z opowiadania kolegów wyglądało to tak : postawił kaltkę  szczególnie z mozaiką czerwoną i ptaki były rozchwytywane. Znikały w 5 minut , a z domów dowozili w ekspresowym tempie następne.  Praktycznie 70 % ptaków z giełdy została sprzedana. Ludzi był TłUM !!!!!!!!! Zostaliśmy zaszczyceni obecnością  sędziów PFO i przyznali , że mamy jedną z największych wystaw oddziałowych oraz bardzo wysoki poziom. Różnorodność ptaków szczególnie papug  była  dużą atrakcją dla dzieci które  nie chciały wyjść z wystawy, z czego jesteśmy bardzo bardzo dumni i doceniamy hodowców tych ptaków.
Niedziela była nie gorsza. Do pory obiadowej znów byl TłUM !!! póŹniej trochę rozluŹniło się, a po obiedzie tak jak w sobotę.  Naprawdę powiem Wam, że rewelacja.  Była telewizja , reporterzy z gazet lokalnych i wszyscy dobrze bawiliśmy się .
Bardzo dziękuję Wszystkim moim kolegom z P.Z.H.K i P.E  Tarnowskie Góry i życzę dalszych sukcesów w hodowli.

Mariusz Ploska

Zapraszam za rok. Będzie jeszcze lepiej.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Listopada 15, 2009, 10:11:26 »

Dużo mieliście ptaków na wystawie? Może opublikujecie katalog z wystawy.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!