Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 11, 2025, 05:30:21 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Profil  (Przeczytany 2450 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« : Marca 16, 2010, 07:46:15 »

Koledzy mam takie małe spostrzeżenie, nie wstydŹmy się samych siebie.Każdy z nas ma swój profil i jest tam podanych kilka podstawowych informacji o nas.Te informacje nie wnikają zbytnio w naszą prywatność, a mogą być istotne dla innych użytkowników ,a przecież tylko użytkownicy mogą te informacje zobaczyć.Na przykład jest sporo zapytań "gdzie mogę kupić (ptaka, klatkę, lekarstwo,akcesoria itp.)",podejrzewam iż było by łatwiej udzielić takiej informacji jeśli by było znane miejsce zamieszkania.Jest nas już pokaŹna gromadka , rozrzucona po całym kraju i zawsze znajdzie się ktoś mieszkający gdzieś niedaleko kto może mieć istotne dla nas informacje.Mogli byśmy sobie pomóc również na inne sposoby, chociażby preparaty do szczepienia.Po co kupować całą ampułkę jeśli mamy parę ptaków,zanim zużyjemy 1/10 skończy się termin ważności.Chętnie użyczył bym trochę w strzykawce komuś z okolicy jeśliby potrzebował ,bo w końcu połowę i tak będę musiał wyrzucić z powodu przeterminowania.Takich przykładów jest wiele. Oczywiście łatwiej jest w większych miastach ale komunikacja jest w miarę rozwinięta i przemieścić się kilkanaście czy trochę więcej kilometrów nie sprawia poważnego problemu.Z resztą jak jest potrzeba to większość dotychczasowych problemów traci na wartości. Takie jest moje zdanie ,a co wy o tym sądzicie
Pozdrawiam Bogusław..

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #1 : Marca 16, 2010, 09:22:18 »

Słuszna uwaga.Ruszajmy więc uzupełniac nasze profile.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #2 : Marca 16, 2010, 09:41:55 »

Pomysł jest dobry i wart szerszego poparcia,ponieważ uwagi Bogusława są bardzo trafne,i będą służyć szerokiej rzeszy naszych użytkowników.Kiedyś rozważaliśmy z Jackiem wprowadzenie obowiązku podawania przez użytkowników miejscowości z ,której pochodzą,ale po dłuższym namyśle uznaliśmy że może byłoby to z naszej strony jako administratorów zbyt duża ingerencja w prywatność naszych użytkowników.Dlatego jako administratorzy tym bardziej zachęcamy naszych użytkowników do dobrowolnego uzupełnienia własnego profilu przynajmniej o nazwę miejscowości ,z której pochodzą.Jednak jeszcze raz przypominamy że są to zmiany dobrowolne a nie obowiązkowe.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #3 : Marca 18, 2010, 11:42:59 »

Wasze życzenie jest dla nas rozkazem!

Teraz po wypełnieniu pola: "Miejsce pobytu" wprowadzona nazwa będzie widniała przy każdym napisanym przez Was poście.

Czy takie rozwiązanie Wam odpowiada?

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!