Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:16:14 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Czy sądzisz, że na Walnym ZjeŹdzie Delegatów PFO w dniu 18 kwietnia 2010 r. zostanie wybrana Rada Federacji?  (Gosowanie skoczone: Kwietnia 18, 2010, 10:32:22 )
Tak - 9 (42.9%)
Nie - 12 (57.1%)
Gosw w sumie: 18

Strony: 1 2 [3]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Walny Zjazd PFO 18 kwietnia 2010  (Przeczytany 16082 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #30 : Marca 29, 2010, 11:45:09 »

Jeżeli scenariusz Glostera33 się sprawdzi a jest to całkiem realne,to która organizacja będzie reprezentowac polskich hodowców w COM-ie?

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 208

« Odpowiedz #31 : Marca 29, 2010, 11:57:57 »

OdpowiedŹ jest prosta.
PFO

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #32 : Marca 29, 2010, 02:00:45 »

Chyba nie jest taka prosta.PFO to w tej chwili prawie wirtualna organizacja.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #33 : Marca 30, 2010, 09:07:22 »

Panowie myślę że nie należy przesadzać sprawy że PZHKiPE na pewno nie wejdzie do PFO.Jeśli wszystkie strony tego konfliktu a zwłaszcza zarząd komisaryczny PFO wykażą się dobrą wolą  i mądrą dyplomacją  to pewnie wszystko może się jeszcze zdarzyć.
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2010, 09:53:14 wysane przez Luka » Zapisane

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #34 : Kwietnia 11, 2010, 09:24:27 »

Wszystko idzie po naszemu jak się dowidziałem z tajnych informacji wyjętych z kapelusza będziemy mieć wszystkie informacje
związane z Walnym Zjazdem PFO który odbędzie się 18 kwietnia 2010 roku tak zapewnia nas bliska nam osoba ,
A jak wiem jest to osoba żetelna utrzciwa i wiadomości będą żetelne i dobrze nam przes nią opisane  wyjaśnione i będziemy nareszcie coś wiedzieć.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #35 : Kwietnia 14, 2010, 10:56:06 »

Otrzymaliśmy potwierdzenie, że Walny Zjazd Delegatów PFO odbędzie się, mimo żałoby narodowej. Szczegóły na stronie: http://kanarki.eu/index.php/topic,1861.0.html.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #36 : Kwietnia 18, 2010, 07:56:10 »

Walny Zjazd Delegatów PFO wybrał dziś nowe władze. W składzie nowej Rady Federacji znalazło się aż 4 Użytkowników naszego wortalu. Szczegóły z obrad dzisiejszego Zjazdu Delegatów ukażą się wkrótce na łamach naszego serwisu. W obradach w roli obserwatora uczestniczyli bowiem nasz administrator Mark oraz nasz Redaktor jot-ka11.

Administracja wortalu składa serdeczne gratulacje wszystkim nowym członkom Rady Federacji oraz Komisji Kontroli Wewnętrznej PFO.

jankanarek
Go
« Odpowiedz #37 : Kwietnia 18, 2010, 08:20:27 »

Już podaję skład nowej federacji PFO

http://www.gliwice_canaria.republika.pl/page2454423994bcb45fe0d4c5.html

piotrek
Uczeń3
Nowy użytkownik

opolskie
Wiadomoci: 270

« Odpowiedz #38 : Kwietnia 18, 2010, 08:38:43 »

Moje szczere gratulacje dla członków nowego zarządu PFO. Uważam, że teraz będzie tylko lepiej. Na członków wybrani zostali ludzie mający wiedzę z zakresu hodowli kanarków oraz chętnie się tą wiedzą dzielący z innymi (choćby na forum). Właściwi ludzie na właściwych stanowiskach. Jeszcze raz gratulacje.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #39 : Kwietnia 18, 2010, 09:44:46 »

Dołączam się do gratulacji.

Miejmy nadzieję że teraz wszystko ruszy i będzie działać jak należy.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa

« Odpowiedz #40 : Kwietnia 18, 2010, 10:28:34 »

Gratulacje członkom nowego zarządu PFO miałem przyjemnośc składac osobiście.Uważam tak jak moi przedmówcy,że na stanowiska w nowym zarządzie zostały wybrane odpowiednie osoby.Myślę,że wreszcie hodowcy ptaków egzotycznych mogą z nadzieją patrzec w przyszłośc.Jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaki włożył w wyprostowanie bałaganu pozostawionego przez poprzednie władze PFO p.Dariusz Jagielski.Chciałbym nadmienic,że pięknie prezentował się nasz wortalowy znaczek(obok znaczka KHKK) w klapie marynarki nowego Prezydenta PFO.

jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« Odpowiedz #41 : Kwietnia 19, 2010, 08:57:37 »

Ja też przyłączam się do gratulacji i cieszę się, że nowa Rada została wybrana i to takim składzie.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #42 : Kwietnia 19, 2010, 10:13:17 »

W tym miejscu chciałbym też zwrócić Waszą uwagę na to, że większość z Użytkowników wortalu biorąca udział w ankiecie w tym wątku nie wierzyła w możliwość wyboru nowej Rady Federacji. W tym wypadku okazało się, że większość nie miała racji. Chylę czoło przed delegatami, którzy w tak trudnej dla całego narodu chwili pojawili się na zjeŹdzie i podjęli ważne dla nas wszystkich decyzje.

Uważam, że teraz będzie tylko lepiej. Na członków wybrani zostali ludzie mający wiedzę z zakresu hodowli kanarków oraz chętnie się tą wiedzą dzielący z innymi (choćby na forum). Właściwi ludzie na właściwych stanowiskach.

Mam nadzieję, że tak już zostanie i członkowie nowej Rady mimo kolejnych dodatkowych obowiązków znajdą chwilę czasu, aby zaglądać na nasz wortal.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2010, 10:33:02 wysane przez Jacky » Zapisane

Strony: 1 2 [3]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!