Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:08:15 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Historia po 18 kwietnia  (Przeczytany 1956 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« : Marca 21, 2010, 10:25:56 »

Po analizie wątku "Walny Zjazd PFO 18 kwietnia 2010" chciałem zaapelować do wszystkich stowarzyszeń, a szczególnie do delegatów poszczególnych stowarzyszeń na zjazd PFO, żeby odrzucili wszelkie animozje i uprzedzenia i próbowali wznieść się ponad podziałami dla dokonania przełomu dla dobra wszystkich hodowców. Chciałbym 19 kwietnia na wortalu przeczytać, że jest nowa Rada Federacji, że są nowe cele działania, że środowisko hodowców jest zespolone, jak nigdy dotąd, że wszystkie zrzeszone organizacje wyraziły chęć współpracy, że zmiany działania nastąpią też we wszystkich zrzeszonych organizacjach.
Co będzie jesli się nie uda? Może zostanie wyznaczony nowy termin zjazdu, może zostaną podjęte decyzje o likwidacji PFO, może PZHKiPE wystąpi z PFO, może nastąpią jeszcze silniejsze podziały między hodowcami, stowarzyszeniami, działaczami. Ja już nie chcę wymieniać kolejnych czarnych scenariuszy i myślę, że inni też nie chcą tego.
Panowie i Panie delegaci najwyższy czas pomyśleć o przyszłości i o przysłowiowym Kowalskim, który hoduje ptaki! Pamiętajcie, że wszsystkie problemy łatwiej rozwiązuje się wspólnie! Na każdym z Was i na każdej z Was będzie ciążyć, że zmarnowana została historyczna szansa na wielki, narodowy przełom.
Sukces albo porażka staną się faktem 18 kwietnia!
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 08:11:42 wysane przez Jacky » Zapisane

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #1 : Marca 21, 2010, 11:19:49 »

Tre wiadomoci zostaa zablokowana.
Musisz zalogowa si aby przeczyta t wiadomo.
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 08:11:01 wysane przez Jacky » Zapisane

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #2 : Marca 22, 2010, 08:12:38 »

Tre wiadomoci zostaa zablokowana.
Musisz zalogowa si aby przeczyta t wiadomo.
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2010, 08:11:13 wysane przez Jacky » Zapisane

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!