Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:35:23 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Przełomowe decyzje w PZHKiPE  (Przeczytany 2866 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jasioj
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Wiadomoci: 265

« : Marca 25, 2010, 09:56:33 »

Ze Źródeł zbliżonych do zarządu PZHKiPE wczoraj uzyskałem nieoficjalną informację, że w przyszłym tygodniu ma dojść do posiedzenia Głównej Komisji Rewizyjnej. Na posiedzeniu zostanie ustalony termin Krajowego Walnego Zjazdu Delegatów PZHKiPE. Prawdopodobnie Walny Zjazd PZHKiPE odbędzie się jeszcze przed kwietniowym Zjazdem Delegatów PFO i dojdzie do wyborów nowych władz PZHKiPE.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Marca 25, 2010, 10:24:37 »

Wiadomość wydaje mi się mało prawdopodobna, gdyż po pierwsze Krajowy Walny Zjazd Delegatów PZHKiPE zwołuje nie Główna Komisja Rewizyjna ale Prezydium Zarządu Głównego, a po drugie to jest już za póŹno, aby zwołać zjazd delegatów jeszcze przed kwietniowym Zjazdem Delegatów PFO (zwołany na 18 kwietnia w Czeladzi). Za póŹno, gdyż powiadomienia o Walnym ZjeŹdzie winny być wysłane do wszystkich oddziałów na miesiąc przed terminem Zjazdu, a z tego co wiem, to w moim oddziale nie było żadnej informacji o zjeŹdzie. Jedynie przed walnym zjazdem PFO może dojść do posiedzenia Głównej Komisji Rewizyjnej.

Z drugiej jednak strony podana przez Ciebie informacja wskazuje na to, że w stowarzyszeniach zaczyna się wreszcie coś dziać i nadchodzą być może lepsze czasy dla hodowców. Pozostaje więc tylko czekać na to co przyniesie przyszłość.

piotrek
Uczeń3
Nowy użytkownik

opolskie
Wiadomoci: 270

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 25, 2010, 07:01:35 »

Nie chciałem rozpoczynać nowego wątku, który według mojej oceny dotyczy tego samego tematu. Na zebraniu związkowym dowiedziałem się, że w ostatnich dniach odbył się zjazd delegatów PZHKiPE, na którym podjęto decyzję m.in. o pracach nad nowym statutem tegoż związku, dokonaniem wpłat zaległych pieniążków do PFO oraz w ogóle o dalszej przynależności związku do federacji. Prawdopodobnie nie będzie też możliwości póŹniejszego dokupywania obrączek. Podobno uhonorowano też kilka osób (w tym jednego z uczestników naszego forum, z tego miejsca serdecznie mu po raz drugi gratuluję) za szczególną działalność.
W związku z tym moje pytanie - czy może ktoś z Was uczestniczył w tym zjeŹdzie i mógłby podzielić się jakimiś istotnymi informacjami na ten temat? Kiedy w ogóle mają rozpocząć się prace nad opracowaniem nowego statutu i kto będzie za to odpowiedzialny? Może też poruszano jakieś inne istotne dla nas kwestie?
Z drugiej strony to trochę smutne, że w dobie dzisiejszej techniki, internetu tak mało informacji na ten temat. Uważam, że po takim spotkaniu jakieś sprawozdanie w zakresie ustaleń winno dotrzeć do szerszego grona osób zainteresowanych. Może to wkrótce się zmieni. Pozdrawiam Piotrek.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!