Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 06:06:10 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: 73 Ornitologiczne Mistrzostwa Polski  (Przeczytany 6854 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Kwietnia 19, 2010, 08:08:16 »

W dniach 5-12 grudnia 2010 r. w Czeladzi (hala MOSiR, ul. Sportowa 2) odbędą się 73 Ornitologiczne Mistrzostwa Polski. Organizatorem mistrzostw jest Polski Związek Hodowców Kanarków i Ptaków Egzotycznych Oddział w Czeladzi.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #1 : Kwietnia 24, 2010, 07:16:01 »

Długo się zastanawiałem czy powyższą informacją nie wprowadziłem Was w błąd!?

Chodzi o zdanie:
Organizatorem mistrzostw jest Polski Związek Hodowców Kanarków i Ptaków Egzotycznych Oddział w Czeladzi.

Faktycznie jednak to organizatorem Mistrzostw Polski jest chyba Polska Federacja Ornitologiczna, która powierzyła organizowanie wystawy Polskiemu Związkowi Hodowców Kanarków i Ptaków Egzotycznych Oddział w Czeladzi. Myślę, że ktoś z Rady Federacji określi to precyzyjnie i jednoznacznie, żeby nie było wątpliwości.

jankanarek
Go
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 24, 2010, 10:43:01 »

Dnia 18-04-2010 CzeladŹ. Zjazd delegatów PFO zagłosował za wyborem organizacji Mistrzostw Polski w 2010 r ze względu na fakt że była zgłoszona na piśmie tylko jedna propozycja chęci organizowania Mistrzostw Polski PFO ze strony oddziału PZHKiPE CzeladŹ.
Delegaci PFO wybrali ofertę Czeladzi tak więc Ornitologiczne Mistrzostwa Polski PFO 2010 odbędą się w Czeladzi w dniach od 5 do 12 grudnia 2010 roku

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #3 : Kwietnia 25, 2010, 09:22:42 »

Dnia 18-04-2010 CzeladŹ. Zjazd delegatów PFO zagłosował za wyborem organizacji Mistrzostw Polski w 2010 r ze względu na fakt że była zgłoszona na piśmie tylko jedna propozycja chęci organizowania Mistrzostw Polski PFO ze strony oddziału PZHKiPE CzeladŹ.
Delegaci PFO wybrali ofertę Czeladzi tak więc Ornitologiczne Mistrzostwa Polski PFO 2010 odbędą się w Czeladzi w dniach od 5 do 12 grudnia 2010 roku

jankanarek wszyscy znają ten tekst, nie rozumiem dlaczego go tu wkleiłeś?

jankanarek
Go
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 25, 2010, 11:51:02 »

Dlatego wkleiłem tu ten tekst bo Jacky miał wątpliwości kto jest organizatorem Mistrzostw Polski 2010 teraz jest wszystko jasne .

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #5 : Czerwca 01, 2010, 11:49:39 »

Szczegółowy terminarz wystawy Ornitologicznych Mistrzostw Polski 2010 znajduje się na stronie: http://www.egzota.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15:mistrzostwa-polski-w-czeladzi&catid=3:komunikaty&Itemid=2.

robertrosinski
Uczeń3
Nowy użytkownik

czestochowa
Wiadomoci: 217

« Odpowiedz #6 : Czerwca 03, 2010, 12:50:18 »

Czy będą oceniać sędziowie z Polski ?Którzy będą wystawiać swoje ptaki ?I czy nagrody są już rozdane między kolegami sędziami? proszę o odpowiedŹ. Z poważaniem RR

R038
holahola1
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Warszawa
Wiadomoci: 209

« Odpowiedz #7 : Listopada 25, 2010, 12:30:54 »

Czy będą oceniać sędziowie z Polski ?Którzy będą wystawiać swoje ptaki ?I czy nagrody są już rozdane między kolegami sędziami? proszę o odpowiedŹ. Z poważaniem RR
czyli niewarto jechać?

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #8 : Listopada 25, 2010, 07:32:26 »

Z tego co mi wiadomo to Rada PFO ustaliła , że oceniający sędziowie nie mogą wystawiać swoich ptaków, a ptaki śpiewające mają oceniać sędziowie czescy.

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #9 : Listopada 25, 2010, 12:23:56 »

Dobry krok w dobrą stronę.Tylko,że wciąż mogą oceniac ptaki swoich kolegów.Sędziowie zagraniczni rozwiązaliby ten problem.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #10 : Listopada 25, 2010, 03:59:55 »

Panowie więcej zaufania Mrugnicie

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj