Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 03:09:44 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Witam  (Przeczytany 3169 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
zozolka987
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 3

« : Kwietnia 25, 2010, 12:24:45 »

Witam dzien dobry klaniam sie nisko.
Po paru latach postanowilam znow zajac sie czyms co sprawia mi radosc - kanarkami. W 2007 zakonczylam swoja przygode z kanarkami z powodow rodzinnych, mialam jedna parke i 6 mlodych z 2 legow z 2006. Oddalam je w dobre rece sasiada ktory rowniez byl milosnikiem ptakow.  W tej chwili nie planuje zakladac hodowli ze wzgledu na rodzine. Siostra ptaszyn po prostu nie trawi hehe. Zgodzila sie na chociaz jednego. Chcialabym mojego nowego znajomego troche oswoic ale dam mu troche czasu. Jest ze mna dopiero tydzien ale juz przejawia pewne oznaki zainteresowania mna i wyglada na to ze chcialby sie zaprzyjaznic. Podczas lotow po pokoju zawsze podlatuje blisko mnie i sie przyglada. Wciaz jest troche nieufny co do reki ale naprawimy to.Umiech Mlody ma rok, nazywa sie Ziom i jest samczykiem. Pieknie spiewa, zaczal spiewac juz na pierwszy dzien. Uwielbia sia kapac Umiech Ogolnie , pocieszne stworzonko. Niesamowicie zywotny, lata dookola jak szalony. Zazwyczaj nad moja glowa haha. Na pierwszy dzien mial pewne problemy ale szybko nauczyl sie gdzie moze siadac i ze lustro to nie jest dalsza czesc pokoju. Umiech
No, pozdrawiam. Zamieszcze jego zdjecia potem.Umiech Milo mi poznac Was wszystkich, zawodowych hodowcow.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Kwietnia 25, 2010, 05:03:10 »

Ja to Cię pamiętam z forum Radka. Witaj w naszym gronie!

zozolka987
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 3

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 25, 2010, 07:11:18 »

A dziekuje, Ciebie tez pamietam. Przez tamto forum wlasnie tu trafilam.

rafcio181
Go
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 25, 2010, 07:57:30 »

A ja cie niestety nie pamietam;)   Witamy w naszych skromnym progach tego forum.

KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Iława
Wiadomoci: 69

« Odpowiedz #4 : Kwietnia 26, 2010, 08:10:24 »

Ja również witam na naszym forum.

Marcin321
Uczeń1
Nowy użytkownik
*