Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 06:45:40 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Ile masz lat?
0-15
16-25
26-35
36-45
46-55
56-65
66-75
76 i więcej

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Wasz wiek  (Przeczytany 8122 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #15 : Maja 08, 2010, 05:51:38 »

Lecz z drugiej strony jest to forum i kazdy ma prawo do ujawnienia publicznie swojej mysli- glosu.
To jest właśnie potęga forum, że można dyskutować i wyrażać swoje opinie. Tym razem dyskusja przebiega fair. I nawet jeżeli, jak mawia nasz Redaktor "krew kogoś zalewa", to tylko na chwilę, a potem po chwili emocje opadają i wracamy do dalszych dyskusji.
Czytając te Wasze wypowiedzi, mniemam, że pasja-pasją, a życie-życiem i czasem w tym życiu nie ma miejsca na ptaki. Przekonał się o tym niedawno DariuszFojt, w stopce którego do dziś czytam napis: "Przerwa z kanarkami".
Niemniej jednak widać też, że młodzi często nawet nie mają kasy na prowadzenie i rozwijanie hodowli ptaków. Wiele osób trafia na nasze forum, jeszcze zanim kupi ptaki. Cieszy natomiast fakt, że potencjalnie jest zainteresowanie hodowlą ptaków czy zwierząt w ogóle.

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #16 : Maja 08, 2010, 06:44:32 »

Oczywiście Jacky ma racje, a odnośnie mnie to za chwile zmienie stopke, właśnie dziś kupiłem parke glosterów i zeberki, z czasem pewnie się to rozrośnie,ale plany mam konkretne.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
PaleNisko
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Szczawno Zdrój k. Wałbrzycha
Wiadomoci: 96

« Odpowiedz #17 : Czerwca 30, 2010, 03:37:39 »

ja właśnie niedawno również nad tym się zastanawiałem. Ciekawi mnie w jakim wieku ludzie zaczynają zabawę z kanarkami. Ja pierwszego kanarka dostałem w wieku 22lat, chociaż w wieku 0-6podobno mój brat miał już całą ściankę w kanarkach ; p A klatki były nieopisanie piękne, do dziś pamiętam te drewniane samoróbki ;p

ewa70
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Tarnów woj.małopolskie
Wiadomoci: 64

« Odpowiedz #18 : Czerwca 30, 2010, 03:40:16 »

Mój dziadek chodował kanarki,póżniej ja zainteresowałam się papużkami falistymi gdy odeszły zrobilam przerwę dość długą.W 2000r.kupiłam kanarka miał osiem miesięcy przez dziewięc lat cieszyłam się jego śpiewem,w sierpniu 2009 odszedł postanowiłam wtedy skończyć z hodowlą ale od marca tego roku znowu połknełam bakcyla.

ajtes
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 44

« Odpowiedz #19 : Padziernika 13, 2010, 06:58:10 »

Bez satysfakcji na wstępie oznajmiam, że mieszczę się w ostatniej kategorii wiekowej, w której oddano głosy (56-65). Obserwując dyskusję nad wiekiem, śmieję się, gdyż wyraŹnie widać po postach kto ile ma lat. Wiek młody charakteryzuje się zapalczywością, energią i to, że się zmienia z wiekiem jest naturalną koleją rzeczy. Bardzo długo mieszkałem w mieście i nie miałem warunków na obcowanie ze zwierzętami, po za psami. Po pięćdziesiątce zamieszkałem na wsi i się zaczęło. Hoduję: strusie afryk., kury, króliki, papugi, zeberki, kanarki i psa. Maleństwa od niedawna i dlatego jestem na tym forum. Czytam dużo, mam czas i ciągle się uczę. Namawiam dlatego na długie przemyślenia co do wyboru zwierząt bądŹ ptaków do hodowli. Najpierw wiedza, póŹniej zakup; nie odwrotnie jak często bywa. Reasumując- wiek nie ma nic do rzeczy, gdy do obcowania ze zwierzętami podchodzi się z rozwagą. Hodowla to przede wszystkim obowiązek, a jest wspaniale, gdy obowiązek jest przyjemnością- pasją.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!