Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 07:04:28 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1] 2   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Konkurs foto - maj 2010  (Przeczytany 8629 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
rafcio181
Go
« : Maja 18, 2010, 08:06:46 »

Konkurs foto jest nie fer moim zdaniem. Przyklad- a prosze bardzo. Nie powiem kanarki i zdjecia bardzo ladne osoby pod nickiem kankrajoch , ale wszystko na jedno kopyta, az odechciewa sie brac udzial w konkursie.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #1 : Maja 18, 2010, 08:35:41 »

Konkurs ma swoje prawa i zamieszczanie zdjęć na "jedno kopyto" jest dozwolone. Nawet można jedno zdjęcie zgłaszać co miesiąc w kolejnych edycjach konkursu. Jako administratorzy uważamy, że im więcej zdjęć tym Użytkownicy mają większy wybór przy głosowaniu na zdjęcie miesiąca. Zresztą jeżeli ktoś zamieszcza zdjęcia, a potem one wygrywają kolejne edycje konkursu, to najlepiej świadczy o klasie zdjęć. Możesz też wypracować sobie jakiś własny styl zdjęć i zgłaszać je w kolejnych edycjach. Jeżeli będą wartościowe i będą miały dobrze dobrane tytuły z pewnością Użytkownicy będą na nie glosować. Ciekawie zatem zapowiadają się kolejne konkursy zdjęć.

rafcio181
Go
« Odpowiedz #2 : Maja 18, 2010, 08:36:59 »

Daje reke sobie obciac ze to zdjecie z czerwona mozaika wygra.

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #3 : Maja 18, 2010, 09:07:44 »

Więc próbuj pokrzyżować plany czerwonej mozaiki zamieszczając jakąś inną fotkę. Może wypracujesz swój styl.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #4 : Maja 19, 2010, 08:15:01 »

rafcio skoro ty dajesz tak dużo - rękę ,  Umiech to może zakład ty mówisz że wygra ostatnia fotka kankrajocha to ja powiem że ona nie wygra, proponuje zakład o może o 100zł , myślę że to nic do twojej ręki Mrugnicie

Jeśli administracja lub redaktor uzna iż posunołem się za daleko i że to nie miejsce na to, bo nie wypada lub.... , to oczywiście przepraszam i tematu nie było

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa

Z066

« Odpowiedz #5 : Czerwca 09, 2010, 11:01:17 »

rafcio GRATULUJÊ upragnionego zwycięstwa w konkursie foto, widzisz jednak się da!
Pozostaje jeszcze tylko jedno: KTÓRA RÊKA Co?  Umiech

KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Iława
Wiadomoci: 69

« Odpowiedz #6 : Czerwca 09, 2010, 11:27:51 »

Wszystko na to wskazuje rafcio181 że straciłeś rękę. Gratulacje Luka wybierasz rękę czy 100 zł 

rafcio181
Go
« Odpowiedz #7 : Czerwca 09, 2010, 12:18:05 »

Dziekuje bardzo wam koledzy- upragnione zwyciestwo. Co do reki to prawej nie oddam ,bo w sobote zostala zaobraczkowana Umiech pozdrawiam.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa

Z066

« Odpowiedz #8 : Czerwca 09, 2010, 12:32:35 »

Co do reki to prawej nie oddam ,bo w sobote zostala zaobraczkowana Umiech

Czyli szczęście w nieszczęściu Mrugnicie W sobote spotkała Cię kara więc jesteśmy kwita Chichot

Dziekuje bardzo wam koledzy

Chyba ja też powinienem podziękować bo dzięki temu i ja nie wyszłem na durnia Mrugnicie
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2010, 12:37:37 wysane przez Luka » Zapisane

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź

« Odpowiedz #9 : Czerwca 09, 2010, 12:36:20 »

rafcio181 wygrałeś raptem dwoma głosami, a cały czas szliście równo z kankrajoch-em. Nawet raz widziałem, że kankrajoch miał na Tobą przewagę i już nawet myślałem, że Twoje proroctwa się spełnią ...

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #10 : Czerwca 09, 2010, 06:15:17 »

Gratuluję i ja ,zwycięstwa i ...tej obrączki.A co teraz będzie z ptakami? Mrugnicie

KARAIM
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Iława
Wiadomoci: 69

« Odpowiedz #11 : Czerwca 09, 2010, 08:50:56 »

Oczywiście ja również przyłączam się do gratulacji! I jako starszy stażem małżeńskim kolega, nie chwaląc się właśnie strzeliło mnie wraz z żoną 35 lat pod jednym dachem.Uwierz  nie zmienił bym niczego, a koledzy oczywiście żartują. 

rafcio181
Go
« Odpowiedz #12 : Czerwca 09, 2010, 08:52:23 »

Z ptakami bedzie jak bylo- moja pasja. Tworzac mala mini hodole wiedzialem na co sie godze- poswiecenia musza byc. Jak mnie zona wypedzi z wyra, to pozostaja mi ptaki, moze ktory mnie przygarnie na zerdke Mrugnicie hehehe
« Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2010, 07:59:11 wysane przez Jacky » Zapisane

kankrajoch
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 13

« Odpowiedz #13 : Czerwca 11, 2010, 09:29:30 »

witam gratuluję zwycięzcy .Cieszę się ,że pretensje ,spory ,aluzje,które NAS hodowców nie oslabią tylko wzmocnią dzialają pozytywnie poprawiajac  jakość wysylanych fotografi koledzy hodowcy TAK TRZYMAÆ  to WLASNE KANARKI FOTOGRAFUJECIE JEŚLI TO KOCHACIE TO ,TO POKAżCIE POZDRAWIAM KANKRAJOCH

gosia121
Go
« Odpowiedz #14 : Czerwca 11, 2010, 10:10:14 »

RAFCIO,GRATULACJE DO JEDNEGO I DRUGIEGO.
NALEżY WYSYłAÆ ZDJÊCIA KANARKÓW,TO HODOWCY DECYDUJ¡ KTÓRE ZDJÊCIE WYBRAÆ.
TYM RAZEM TY MIAłEŚ SZCZÊŚCIE,A żÊ WYWI¡ZAłA SIÊ DYSKUSJA DOŚÆ HUMORYSTYCZNA TO DOBRZE,NIECH HUMOR ZAWSZE KAżDEMU DOPISUJE,BO JEST NAM POTRZEBNY DO żYCIA I HODOWLI PUPILÓW.

Strony: [1] 2   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!