Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 06:18:40 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Pierwsze spotkanie  (Przeczytany 4276 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Kwietnia 21, 2008, 02:17:04 »

W jaki sposób pierwszy kanarek trafił do Twego domu?

wojtynia
Go
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 21, 2008, 05:03:08 »

Do mnie mój pierwszy kanarek trafił dlatego ponieważ od zawsze podobały mi się ptaki i szczególnie kanarki, w końcu udało mi się naciągnąć rodziców na mojego kanarka JOE Mrugnicie

Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #2 : Kwietnia 21, 2008, 05:15:38 »

Pierwszego kanarka, który trafil do mojego domu kupili rodzice na wystawie kanarków w jednej ze szkół podstawowych na Warszawskich Bielanach. Był to zółty harcen o imieniu Gucio  Chichot  Tu cała prygoda z moimi dotychczasowymi kanarkami http://kanarki.eu/index.php/topic,57.0.html

sylwia
Go
« Odpowiedz #3 : Maja 02, 2008, 04:35:05 »

A ja dostałam od dawna wyczekiwanego Kubusia na urodziny - przyjechał do mnie w klateczce - pamiętam to jak dzisiaj - wtorek, coś krótko po 14, dzwonek do drzwi, wchodzi wujek, ma w ręce klatkę, a w klatce siedzi najprawdziwszy w świecie kanarek Chichot O jaka ja byłam wtedy szczęśliwa!

gosia121
Go
« Odpowiedz #4 : Lipca 08, 2008, 08:07:17 »

kANARKI PODOBAłY MI SIę JAK DOBRZE PAMIęTAM,ZAWSZE I ZAWSZE JEDNEGO LUB DWA MIAłEM.POTEM BYłA DłUGA PRZERWA I PRZYPADEK Z RZąDZIł żE , SPOTKAłEM NA TARGU SPRZEDAWCZNIę,KTORA PRZYJECHAłA Z śLąSKA.ZNóW ODżYłY WSPOMNIENIA I ZAKUPIłEM JEDNEGO SZEKA,KTóRY JAK SIę PóżNIEJ OKAZAłO BARDZO łADNIE śPIEWAł.pOTEM BYłY DWA NASTęPNE SAMCE,A OBECNIE ZAKUPIłEM PARY ROZRODCZE I CHCę BYć "HODOWCą",ALE NAJPIERW MUSZę SIę WIELE NAUCZYć MIEć WZLOTY I UPADKI,ZANIM DO CZEGOś SIę DOJDZIE.NIE JEST TO lłATWE.

Granos
Go
« Odpowiedz #5 : Lipca 27, 2008, 10:42:06 »

Pierwszy kanarek w domu pojawił się gdy miałem 5 lat. żył bardzo krótko, póŹniej nastała długa przerwa aż wkońcu (rok 2007 moje 13 urodziny) pojawiła się kanarka "sklepowych mieszańców" . Aktualnie posiadam 2 samiczki (gloster consort i szek ) oraz samca (szek z koroną typu koroniak niemiecki). Umiech

kardynał
Go
« Odpowiedz #6 : Listopada 18, 2008, 04:30:13 »

A moja przygoda z kanarkami zaczęła się niedawno bo od tegorocznej wystawy w Wodzisławiu Śl tam poznałem wielu hodowców kanarków i nie tylko i tam zakochałem się w tych pięknych ptakach a w szczególności w Izabelach satynowych nieintensywnych i Izabelach żółtych nieintensywnych te ptaki mnie ujęły swoją urodom swym pięknem. Ale nie mogłem się rzucać od razu na takie drogie kanarki więc zajechałem do jednego z hodowców kanarków i kupiłem u niego parkę kanarków samiec Agat czerwona mozaika a samica czerwono-czarna bardzo piękne ptaki.

pawel1993
Go
« Odpowiedz #7 : Listopada 18, 2008, 09:40:44 »

Moja historia jest taka: po prostu na urodziny dostałem pare glosterów od taty. Szybko zaczeliśmy dokupywać nowe i jest ich już 3 pary Duy umiech

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!