Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 08, 2025, 07:43:48 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Amator  (Przeczytany 6218 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Szyc Kazimierz
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 3

« : Czerwca 02, 2010, 12:19:08 »

Do  administratora    otóż  nie piszę na forum  często  nawet pierwszy raz odpowiedziałem na pytanie  ale nie wiem dlaczego  przy moim komentarzu  wyskoczyło  [  amator ]  Hoduję kanarki  od  20  lat  wystawiałem  na wielu  wystawach  z dobrym skutkiem  Sędzia  klasy międzynarodowej  Wojcich Kościelniak  oceniał moje ptali  w kolekcii na 362 punkty  na wystawach. Proszę  odpowiedziec jak ktos zabierze naprawde nie znający się na ptakach  jak wtedy będzie nazwany  Pozdrawiam Duy umiech
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 02:18:08 wysane przez Jacky » Zapisane

Granos
Go
« Odpowiedz #1 : Czerwca 02, 2010, 02:19:12 »

To zależy od ilości przekazanej wiedzy na forum i "wykazania" się jakos wiedza a nie od tego jakie kto ma osiagnięcia.Wszyscy startuja na forum z amatorem...

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #2 : Czerwca 02, 2010, 02:26:24 »

Wszyscy użytkownicy wortalu, za wyjątkiem administratorów, zaraz po rejestracji otrzymują status amatora. Taką drogę przeszli wszyscy użytkownicy, nawet Ci, którzy od wielu, wielu lat hodują ptaki i mają mnóstwo osiągnięć i sukcesów hodowlanych. Taka jest idea naszego serwisu.

Wraz z ilością (a ściślej mówiąc z wartością wiedzy opisanej w wypowiedziach - postach) wypowiedzi rośnie ranga każdego Użytkownika. Zdobywa on kolejne szczeble wortalowej drabinki, a wraz z nimi dostęp do kolejnych części wortalu.

O szczegółach działania serwisu można poczytać na FAQ (http://kanarki.eu/index.php?action=faq).

Hoduję kanarki  od  20  lat  wystawiałem  na wielu  wystawach  z dobrym skutkiem  Sędzia  klasy międzynarodowej  Wojcich Kościelniak  oceniał moje ptali  w kolekcii na 362 punkty  na wystawach.

Gratulujemy sukcesów i życzymy kolejnych na tegoroczych wystawach!
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 02:28:15 wysane przez Jacky » Zapisane

rafcio181
Go
« Odpowiedz #3 : Czerwca 02, 2010, 04:45:06 »

Szyc Kazimierz to taka hierarchia pod wzgledem ilosci oraz tresci napisanych wiadomosci. W wojsku masz stopnie, a na naszym forum amatorzy, ucznie... to taki odpowiednik stopni.  Chichot

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #4 : Sierpnia 24, 2010, 09:02:08 »

to taka hierarchia pod wzgledem ilosci
Wydaje mi się, że ilość nie ma tu żadnego znaczenia.

Chiara
Go
« Odpowiedz #5 : Lutego 06, 2012, 03:02:00 »

Dawno zapomniany wątek, ja jednak kilka razy miałam ochotę odpowiedzieć w temacie, w którym -jako "amator"- nie miałam takiej możliwości... Ciężko pisać cały czas w dziale "szkoła" np., jeżeli tu właściwie wszystko już zostało napisane... A wykazać się w innych działach nie ma jak. Pierwszy raz spotykam się z taką formą działania forum.

Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #6 : Lutego 06, 2012, 12:15:52 »

Ja tą hierarchię rozumiem tak. żeby móc pisać we wszystkich działach trzeba pokazać że się zalogowało na forum po to żeby się czegoś dowiedzieć ewentualnie przekazać swoją wiedzę innym , a nie namieszać.Jestem już dosyć długo na wortalu i pamiętam ,że na początku były próby zawalenia forum jakimiś niestworzonymi plikami które "rozmnażały " się jak gryzonie i blokowały dostęp do wiadomości.Jeśli nie byłby takiego zabezpieczenia każdy nowo zarejestrowany mógłby zaśmiecać nasze forum byle czym, a tak chociaż w niewielkim stopniu można temu zapobiec. Traktuję to jako w pewnym stopniu kwarantannę a znaczenie tego określenia chyba każdy z nas zna.Poprzez taką kwarantannę można wyeliminować przynajmniej niektóre "wirusy".

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #7 : Lutego 09, 2012, 01:25:43 »

Pierwszy raz spotykam się z taką formą działania forum.

Jest to autorska forma wymyślona przez administratorów. Nie chcemy być tacy jak inni. Chcemy się czymś wyróżniać. Chcemy być wyjątkowi. Często też spotykamy się z zarzutami, że nasz wortal ma ubogą szatę graficzną. Nie chcemy tworzyć przerostu formy nad treścią. Stawiamy raczej na prostotę, jakość wypowiedzi i poziom merytoryczny serwisu.

dariuseki
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Olsztyn, War-Maz
Wiadomoci: 207

http://www.warminskie-kanarki.gq/

« Odpowiedz #8 : Lutego 09, 2012, 06:56:33 »

Popieram towarzysze!

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do: