Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Wrzesień 18, 2024, 04:21:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona główna Pomoc Linki Zaloguj się Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Czy jesteś za stworzeniem ogólnopolskiej bazy hodowców?
Tak
Nie

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Baza hodowców  (Przeczytany 6670 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« : Czerwiec 10, 2010, 10:23:43 »

Czy jesteś za stworzeniem ogólnopolskiej bazy hodowców? Uzasadnij swój wybór.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 11, 2010, 05:59:56 »

Baza hodowców czyli alfabetyczny spis zrzeszonych ludzi hodujących ptaki powinna powstać przy PFO.Baza powinna znajdować się na stronie PFO i być przez nią firmowana  i ciągle aktualizowana.Powinna działać np. wpisuje nazwisko hodowcy ,wyskakuje mi jego sygnum i gatunki ptaków jakie hoduje wpisuje sygnum wyskakuje nazwisko i ptaki jakie hoduje.Oczywiście oprócz nazwiska ,gatunków ptaków jakie hoduje może się także pojawiać adres zamieszkania ,telefon lub adres strony internetowej.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora

Z066

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 11, 2010, 08:04:38 »

Baza hodowców czyli alfabetyczny spis zrzeszonych ludzi hodujących ptaki powinna powstać przy PFO.Baza powinna znajdować się na stronie PFO

I wygląda na to że właśnie taka baza POWSTANIE.... jeśli już nie powstała Uśmiech.

piotrek
Uczeń3
Nowy użytkownik

opolskie

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 12, 2010, 08:03:44 »

Moim zdaniem taka baza bardzo by pomogła osobom, które chcą nabyć ptaki w odnalezieniu odpowiedniego hodowcy. Super sprawa, jeżeli taka baza będzie firmowana przez PFO. Fajnie by było gdyby na takiej stronce można też było znaleŹć informacje na temat wyników wystaw różnej rangi. Wszystko w jednym miejscu. 

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno

« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2010, 08:48:42 »

Witam powiedzcie mi jak jest z tą bazą hodowców, bo na stronie PFO nie mogę jej znaleŹć, czy powstała już ta baza  Co?

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #5 : Listopad 16, 2010, 06:52:12 »

Witam powiedzcie mi jak jest z tą bazą hodowców, bo na stronie PFO nie mogę jej znaleŹć, czy powstała już ta baza  Co?

Na temat bazy można poczytać w tym miejscu
http://www.pfo.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=76
Tam też znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Na resztę musisz odpowiedzieć sobie sam!.
Na dzień dzisiejszy moim zdaniem jest to wyłącznie niejawny spis hodowców. Do jawnej bazy jeszcze długa droga przed RF.

NORWIK 24
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2010, 07:07:20 »

Uzupełnię jeszcze swój poprzedni wpis:
Na dzień dzisiejszy moim zdaniem jest to wyłącznie niejawny i niestabilny (tymczasowy) spis hodowców.

Granos
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2010, 09:18:00 »

Niestabilna moim zdaniem będzie zawsze,ciagle będa zmiany czy to numeru telefonu,miejsca zamieszkania,nalezności do stowarzyszenia.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!