Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 02:57:32 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Specjalistyczna wystawa glostera 2010  (Przeczytany 3865 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Granos
Go
« : Wrzenia 06, 2010, 01:36:02 »

Witam!
Mam pytanie ,w szczególności do Balcara jako prezesa KHKK, czy w tym roku jest przewidziana specjalistyczna wystawa glostera?
Znany jest już jakiś termin?

Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Orzesze-Królówka
Wiadomoci: 219

« Odpowiedz #1 : Wrzenia 06, 2010, 03:13:01 »

Termin jest ustalony na 20 listopada. Wiem że pojawią się głosy że komuś znowu nie pasuje ale to był najbardziej optymalny termin (27.11 są MŚ). Niestety mamy w tej chwili kłopoty z sędziami. Ci panowie z Niemiec którzy nam obiecali sędziować mają problemy osobiste o których nie chciałbym tu dokładnie pisać. Ale jest jeszcze szansa że któryś z nich nam będzie oceniał. Próbowaliśmy też załatwiać kogoś innego ale po wywiadzie środowiskowym nie byli to dobrzy sędziowie a wiadomo ci najlepsi mają już terminy po rezerwowane o wiele wcześniej. A niestety ludzie którzy by mogli oceniać z Polski sami chcą na tym pucharze wystawić ptaki. 

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #2 : Wrzenia 06, 2010, 04:21:28 »

A ja mam pytanie bo może bym się wybrał na taka wystawę ( pooglądać ptaki ) gdzie ta wystawa będzie?

Sygnum - D027
Balcar
Uczeń3
Nowy użytkownik

Orzesze-Królówka
Wiadomoci: 219

« Odpowiedz #3 : Wrzenia 06, 2010, 07:20:43 »

O wiele więcej ptaków i praktycznie wszystkie te glostery które będą na konkursie glostera będzie można zobaczyć w dniach 23-24.10 br. w łaziskach Górnych na  XII PPKK.

Granos
Go
« Odpowiedz #4 : Wrzenia 07, 2010, 04:11:18 »

Dzięki.
To cos w tym roku wcześnie MŚ. I bardzo dobrze ,styczeń to jak dla mnie trochę póŹno na wystawy.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #5 : Wrzenia 07, 2010, 04:16:45 »

Termin jak dla mnie fatalny bo w tym samym czasie jest wystawa we Włoskim Reggio Emilia na,którą chce jechać.
Co teraz wybrać ? to jest pytanie.

Granos skrót "MŚ" to nie Mistrzostwa Świata tylko Mistrzostwa Ślaska.

Granos
Go
« Odpowiedz #6 : Wrzenia 07, 2010, 07:11:53 »

Szkoda.Mialem nadzieje ,ze jednak Mistrzostwa Swiata chociaz w grudniu a juz wiem ,ze tak jak w poprzednich latach w styczniu.

Dla mnie styczen to juz termin troche malo wystawowy ,ptaki powoli zaczynaja sie przygotowywac do legow a tutaj ptaki,ktore najprawdopodobniej ida do rozrodu czeka jeszcze wystawa.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!