Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
Wiadomoci: 149
|
 |
« Odpowiedz #30 : Padziernika 16, 2010, 08:58:25 » |
|
Trochę tego dużo  A przechowujesz to w lodówce, czy poza? Jakie są zalecenia i przeciwwskazania w przechowywaniu EW? PS.Nie wiem czy powinno się je tak przelewać z pojemnika do pojemnika...zwłaszcza jeżeli ma inne właściwości.
|
|
|
|
|
|
Jeżeli mój wątek, post, pytanie Ci pomógł daj mi pochwałę! 8o) ><>* ><>* ><>* *<>< *<>< *<>< Mój kanarek nazywa się Michael (czyt.Majkel). Nie od Jackssona, czy Jordana, po prostu Michael... 
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140
|
 |
« Odpowiedz #31 : Padziernika 16, 2010, 10:01:01 » |
|
Ajtes,Kolega Jaszczur zamęczy Cię pytaniami.Jeżeli odpowiesz,że przechowujesz w lodówce to prawdopodobnie następne pytanie będzie dotyczyło temperatury lub pojemności lodówki.życzę cierpliwości i powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
|
 |
« Odpowiedz #32 : Padziernika 17, 2010, 09:34:40 » |
|
To, że chciałbym wiedzieć na ten temat więcej i pytam to chyba lepiej niż gorzej, nie? Poza tym Twoje stwierdzenie mnie obraża. PS.Umiesz zmierzyć pojemność lodówki? Nie sądzę...
|
|
|
|
|
|
Jeżeli mój wątek, post, pytanie Ci pomógł daj mi pochwałę! 8o) ><>* ><>* ><>* *<>< *<>< *<>< Mój kanarek nazywa się Michael (czyt.Majkel). Nie od Jackssona, czy Jordana, po prostu Michael... 
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #33 : Padziernika 17, 2010, 01:59:54 » |
|
To, że chciałbym wiedzieć na ten temat więcej i pytam to chyba lepiej niż gorzej, nie? Poza tym Twoje stwierdzenie mnie obraża. PS.Umiesz zmierzyć pojemność lodówki? Nie sądzę... Przesadzasz z tym obrażaniem.Sam się uczepiłeś bananów teraz przechowywania więc tylko nasuwa się pytanie co będzie dalej... Co za problem zmierzyć pojemność lodówki? Policzysz objętość i masz a tylko od ciebie zależy czy będziesz pakował "do oporu" czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
|
 |
« Odpowiedz #34 : Padziernika 17, 2010, 05:03:12 » |
|
Jeżeli Cię to obraża to wybacz,tylko tyle,że ja już przerabiałem odpowiedzi na Twoje pytania i wydaje mi się,że są za bardzo szczegółowe......i lojalnie uprzedziłem Ajtesa czym grozi polemika z Tobą. Ps.Myślę, że z obliczeniem pojemności lodówki nie miałbym problemu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
|
 |
« Odpowiedz #35 : Padziernika 17, 2010, 05:19:38 » |
|
Nie miało być pojemności tylko temperatury...Sora za błąd. Uprzedzając wasze odpowiedzi nie dacie rady zmierzyć temperatury lodówki. Jeżeli już to temperaturę panującą w lodówce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ajtes
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 44
|
 |
« Odpowiedz #36 : Padziernika 17, 2010, 07:44:14 » |
|
Przechowuje się w pomieszczeniu chłodnym, nie na mrozie, bez słońca, bez lodówki. Jednokrotne przelanie przed rozcieńczeniem nie zaszkodzi. Co ma mieć różne właściwości- butelka?. Pytania szczegółowe proszę na moje pw. Informacyjnie- w tym tygodniu przywiozłem sześć nowych ptaków. W klatkach spryskanych EM (nie EW) szybciej się aklimatyzują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
|
 |
« Odpowiedz #37 : Padziernika 18, 2010, 04:34:30 » |
|
Nie zauważyłem tej literówki. Chodzi o to, że nie w każdym pojemniku nie wszystko można trzymać. Np.czegoś w plastiku lub w szkle itd. Nie wszystko można trzymać w przezroczystych itd. Nie podoba wam się, że zainteresował mnie temat? Bez łaski...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #38 : Padziernika 18, 2010, 06:23:37 » |
|
Nie podoba wam się, że zainteresował mnie temat? Bez łaski... To, że chciałbym wiedzieć na ten temat więcej i pytam to chyba lepiej niż gorzej, nie? Poza tym Twoje stwierdzenie mnie obraża. Kolega_Jaszczur czy Ty aby troche nie przesadzasz? Nie mozna Ci nic powiedziec bo od razu "strzelasz focha" i jestes obrazony. Wyluzuj troche bo jak na wszystko teraz tak bedziesz reagowal to daleko w tej dyskusji nie zajdziemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
Częstochowa
|
 |
« Odpowiedz #39 : Padziernika 18, 2010, 10:04:28 » |
|
Panowie wrócmy do tematu wątku czyli EM, a jeżeli Kolega_Jaszczur "zabiera zabawki" to trudno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolega_Jaszczur
Uczeń1
Nowy użytkownik
żory
|
 |
« Odpowiedz #40 : Padziernika 20, 2010, 05:56:53 » |
|
Wszyscy praktycznie od początku na mnie skaczą, więc nie pisz, że od początku. Wracajcie do tematu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|