Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:22:13 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Postawa prezesa  (Przeczytany 1934 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« : Padziernika 19, 2010, 08:56:48 »

Ostatnio dowiedziałem się, że prezes (a dokładniej zastępca prezesa) jednego ze stowarzyszeń złożył publiczną deklarację, że z uwagi na fakt, iż znajduje się w komitecie organizacyjnym wystawy związkowej i mógłby z tej racji być podejrzewany o jakieś układy z ekspertami oceniającymi, rezygnuje z poddawania swoich ptaków ocenie eksperta i wystawi jedynie swój dorobek hodowlany na pokazie dostępnym dla publiczności.

Czyżby w ten sposób rozpoczęła się era nowych etycznych standardów wystawowych!?

Jak oceniacie postawę tego hodowcy?

Jak to się ma do sytuacji opisanej przez Granosa w wątku: http://kanarki.eu/index.php/topic,2409.15.html?

Granos
Go
« Odpowiedz #1 : Padziernika 19, 2010, 03:57:13 »

Ja do końca tego nie rozumiem. Nie możemy na każdym kroku podejrzewać siebie na wzajem o jakieś przekręty,trochę zaufania.Ja absolutnie nie miałbym nic przeciwko aby taki hodowca oceniał swoje ptaki. A to sędzia powinien przestrzegać regulaminu i absolutnie nie dać powodów innym aby posadzali go o uleganie wpływom.Sędzia powinien po prostu rzetelnie sędziować wg.standardów i nie będzie sprawy bo każdy widzi jak dana kolekcja,ptak sa ocenione. 

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!