Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 13, 2025, 11:28:10 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Glostery + klatki  (Przeczytany 2081 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« : Listopada 02, 2010, 03:57:03 »

Witam serdecznie!

W związku z moją przeprowadzką (niestety do kawalerki -  na okres co najmniej 6 miesięcy) zmuszony jestem zawiesić swoją przygodę z hodowlą kanarków na taką skalę jak to miało miejsce do tej pory!

Oferuję na sprzedaż jako komplet:

27 kanarków rasy gloster:
 - 5 samic z zeszłego roku ( 2 x zielone consort, 2 x żółte consort i 1 x zielono-żółty szek)
 - 2 starsze samce ( 1 x szafir korona i 1 x intensywny zielono-zółty szek korona)
 - 20 tegorocznych ptaków ( szafiry, żółte, zielone i szeki )

Ptaki są zdrowe i nic im nie dolega. Do sprzedaży zmusza mnie jedynie sytuacja mieszkaniowa w jakiej się obecnie znalazłem. Wszystkie ptaki poza jednym (młodym białym z ciemną koroną) pięknie się wypierzyły. Wszystkie ptaki są zaobrączkowane (tegoroczne mają obrączki

Do tego dołączam 5 klatek, które traktowałem jako klatki lęgowe oraz 2 klatki dla samczyków. Wszystkie klatki oczywiście z wyposażeniem. Klatki kupiłem równiutko rok temu szykując je do lęgów.

Uploaded with ImageShack.us

Tu widać 5 klatek lęgowych i w tle schowane 2 mniejsze klatki dla samczyków.
Jeną klatką, którą sobie zostawiam jest tzw woliera, która mam nadzieję przyda się jak tylko przeprowadzę się do większego mieszkania!

Obecna informacja jest jedynie zdawkowa i niedługo dostarczę resztę bardziej szczegółowych informacji.

Cena za komplet:
ptaki + klatki = 800 zł
same ptaki = 600 zł

Myślę, że cena uczciwa! Informację podaję najpierw tu na forum, gdyż myślę, ze w ten sposób zakupione ptaki trafią w dobre ręce do prawdziwego miłośnika kanarków.

Proszę kontaktować się ze mną przez forumowe wiadomości lub pod numerem telefonu 602 815 092!

Pozdrawiam, Rafał

globus-kraków
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

KRAKÓW
Wiadomoci: 87

« Odpowiedz #1 : Listopada 02, 2010, 08:16:01 »

sprzedane Mrugnicie

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #2 : Listopada 02, 2010, 08:57:56 »

Kupił Pan wszystkie? :/

Sygnum - D027
globus-kraków
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

KRAKÓW
Wiadomoci: 87

« Odpowiedz #3 : Listopada 02, 2010, 09:06:33 »

tak

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #4 : Listopada 03, 2010, 08:04:44 »

też pisałem do Rafała w sprawie kanarków więc nie wiem jak to będzie Jzyk tyle że ja nie chce wszystkich Umiech

Sygnum - D027
Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #5 : Listopada 03, 2010, 04:47:23 »

Szanowi Państwo!

Zgłosił się do mnie wczoraj globus i powiedział, żebym wszystkie ptaki jako komplet zatrzymał dla niego! Dla mnie jest to komfortowa sytuacja, gdyż tak jak pisałem zalezy mi na czasie i na sprzedaży ptaków jako kompletu! Myślę jednak, że globus po przywiezieniu ptaków do siebie wybierze sobie te, które uważał będzie za stosowne a resztę być może będzie miał do odsprzedania! Więc nic nie stoi na przeszkodzie aby kontaktować się już bezpośrednio z globusem, choć to będzie jego decyzja i za niego wypowiadać się nie mogę. Jedynie podpowiadam i moją opinię nalezy traktować jako pewnego rodzaju sugestię lub podpowiedŹ!

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!