Witam serdecznie!
W związku z moją przeprowadzką (niestety do kawalerki - na okres co najmniej 6 miesięcy) zmuszony jestem zawiesić swoją przygodę z hodowlą kanarków na taką skalę jak to miało miejsce do tej pory!
Oferuję na sprzedaż jako komplet:
27 kanarków rasy gloster:
- 5 samic z zeszłego roku ( 2 x zielone consort, 2 x żółte consort i 1 x zielono-żółty szek)
- 2 starsze samce ( 1 x szafir korona i 1 x intensywny zielono-zółty szek korona)
- 20 tegorocznych ptaków ( szafiry, żółte, zielone i szeki )
Ptaki są zdrowe i nic im nie dolega. Do sprzedaży zmusza mnie jedynie sytuacja mieszkaniowa w jakiej się obecnie znalazłem. Wszystkie ptaki poza jednym (młodym białym z ciemną koroną) pięknie się wypierzyły. Wszystkie ptaki są zaobrączkowane (tegoroczne mają obrączki
Do tego dołączam 5 klatek, które traktowałem jako klatki lęgowe oraz 2 klatki dla samczyków. Wszystkie klatki oczywiście z wyposażeniem. Klatki kupiłem równiutko rok temu szykując je do lęgów.

Uploaded with
ImageShack.usTu widać 5 klatek lęgowych i w tle schowane 2 mniejsze klatki dla samczyków.
Jeną klatką, którą sobie zostawiam jest tzw woliera, która mam nadzieję przyda się jak tylko przeprowadzę się do większego mieszkania!
Obecna informacja jest jedynie zdawkowa i niedługo dostarczę resztę bardziej szczegółowych informacji.
Cena za komplet:
ptaki + klatki = 800 zł
same ptaki = 600 zł
Myślę, że cena uczciwa! Informację podaję najpierw tu na forum, gdyż myślę, ze w ten sposób zakupione ptaki trafią w dobre ręce do prawdziwego miłośnika kanarków.
Proszę kontaktować się ze mną przez forumowe wiadomości lub pod numerem telefonu 602 815 092!
Pozdrawiam, Rafał