Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 08:36:56 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 2 [3]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Relacja z I Mistrzostw Polski Centralnej i I Pucharu Egzotyki-łódŹ 2010.  (Przeczytany 19936 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Granos
Go
« Odpowiedz #30 : Grudnia 12, 2010, 10:48:45 »

Może wypowiem się na temat wystawy jako zwiedzający.
Zadowolony to może był dziadek który przyprowadził wnuczka aby pokazać mu ''ptaszki''
Ptaków jak na lekarstwo(Pan Krajewski uratował Wam wystawę)-podziękujcie mu gorąco.
Karty ocen wiszące tuż nad podłogą -nie czytelne popowieszane w przypadkowy sposób.
Czy każda zwycięska kolekcja oraz Champion nie powinien być oznaczony kotylionem?-opis jakiś chociaż.
Granos spytaj się ile osób widziało twoją kolekcję borderów i wie że to ona zdobyła I miejsce.
Chyba dwa lata przygotowań wielkie zapewnienia o extra imprezie i niestety klapa(organizacyjna) po pierwsze termin po drugie oznaczenie ptaków ,zwycięzców ,kolekcji...
Niestety Panowie z łSHKIPE staracie się być w każdym temacie samowystarczalni i najmądrzejsi lecz niestety weŹcie przykład ze stowarzyszeń i hodowców z pozostałych części kraju tych którym wychodzi organizacja tego typu imprez.
Popieram wypowiedzi Marka-a
To wyniki takich imprez są najważniejsze...a nie telewizja i paparazzi.
Po to hodowcy wystawiają swój dorobek hodowlany aby mieli pogląd czy ich praca idzie w dobrym kierunku.
Miałem chęć zapisać się do tego stowarzyszenia ale .....mi się odechciało po wypowiedziach prezesa tego stowarzyszenia oraz po obejrzeniu wystawy.
Granos jak dasz sobą tak sterować jak Oni chcą to zawsze będziesz słyszał słowa które w niedzielę często było słychać na sali wystawowej(młody to młody tamto...)
Zawiedziony Z politowaniem

Miałem nic nie pisać już i nie wdawać się w dyskusję ale jak widzę taki wpis to nie mogę nie zareagować:
Po pierwsze: ja sam nigdy nie słyszałem ,żeby ktoś do mnie mówił "młody" więc nie mam pojęcia jak ty mogłeś to slyszeć.

Po drugie: absolutnie nikt w tym stowarzyszeniu nie próbuje mna sterować ,coś mi nakazywać ani zmuszać do czegoś więc po prostu szlak mnie trafia jak czytam takie rzeczy od kogoś ,kto najprawdopodobniej pierwszy raz był na łódzkiej wystawie,widział mnie po raz pierwszy a nikogo ze członków nie znał osobiście przed wystawa.

Po trzecia: trochę nie fajnie pisać takie opinie o ludziach ,których nie znasz a to wszystko mowisz na podstawie pierwszego odczucia.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2010, 01:08:01 wysane przez Jacky » Zapisane

lopezo34
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Nowa Sucha
Wiadomoci: 54

« Odpowiedz #31 : Grudnia 13, 2010, 10:06:37 »

Nie będę wdawał się dalej w dyskusję co było złe a co dobre .
Przeczytaj sobie wcześniejsze wpisy i sam sobie odpowiedŹ co mogło być lepiej zrobione a co nie.
Jedynym dobrym rozwiązaniem i odpowiedzią na całą dyskusję w tym wątku będzie zamieszczenie wyników z tej wystawy.
Może wtedy właśnie nie było by pytań w stylu

''Wiecie może czyj był kanarek z numerem klatki 33B ?''

na które ''Paolo'' niestety nie otrzymał odpowiedzi...

Każdy ma prawo wyrazić opinie na dany temat choćby były to opinie wyrażone właśnie na podstawie pierwszego odczucia..wrażenia..

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #32 : Grudnia 14, 2010, 07:08:09 »

Z tego co wiem wyniki są w innym wątku http://kanarki.eu/index.php/topic,2563.0.html i tam jest podana strona chyba do dokładnych wyników ( nie wiem dokładnie bo nie przeglądałem jeszcze tego linku z dokładnymi wynikami ) Pozdrawiam Mrugnicie

Sygnum - D027
Bogusław
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Warszawa
Wiadomoci: 273

« Odpowiedz #33 : Grudnia 14, 2010, 12:54:03 »

Damian908  pomyliłeś Mistrzostwa Polski Centralnej z 73 Ornitologicznymi Mistrzostwami Polski.Wszystko przez to niefortunne "Mistrzostwo Polski" ,po prostu trzeba dokładnie przeczytać całą nazwę i wszystko staje się jasne.

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #34 : Grudnia 14, 2010, 03:21:28 »

ahh no tak Umiech przepraszam za gafę .

Sygnum - D027
Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #35 : Grudnia 15, 2010, 07:30:47 »

Wiecie może czyj był kanarek z numerem klatki 33B ?

Wiecie! To ptak Wiesława Krajewskiego, który na naszym wortalu jest zarejestrowany pod nickiem: kankrajoch.

Strony: 1 2 [3]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!