Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:41:10 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj poznasz wszystko o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Dobry sklep w łodzi???  (Przeczytany 3746 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
neon
Go
« : Maja 08, 2008, 07:27:53 »

Czy jest w łodzi jakiś dobry sklep zoologiczny w którym jest jakiś większy wybór kanarków,zarówno samców jak i samic.Bardzo proszę o adres jakby oczywiście był godny polecenia,bo wybieram się do łodzi i może coś bym sobie dokupił.Bardzo proszę o odpowiedż.

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #1 : Maja 08, 2008, 07:44:38 »

Ja Ci powiem tyle że w sklepach się kanarków nie kupuje bo tam są ptaki które się hodowcom nie sprawdziły i nie są im potrzebne (największy szajs) , bo przecież nikt dobrego ptaka nie odda do sklepu za grosze bo najczęściej sklepy płacą hodowcy pare groszy , a sprzedają conajmniej raz drożej.

neon
Go
« Odpowiedz #2 : Maja 08, 2008, 08:09:52 »

No wszystko ok i wiem ale będe tydzień i chciałbym wiedzieć gdzie mozna byłoby się udac,nie ma tu żadnego łodziaka?

Jacky
Administrator
Aktywny użytkownik
*

Łódź
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 2 752

« Odpowiedz #3 : Maja 09, 2008, 08:46:36 »

Z tego co wiem to w łodzi nie ma dobrego sklepu, gdzie mógłbyć pooglądać sobie kanarki lub akcesoria do ich hodowli.

Natomiast w łodzi jest największa giełda zoologiczna (a w zasadzie to zoologiczno-wędkarska) w Polsce. Odbywa się w każdy czwartek w godzinach 16.00-21.00. Giełda organizowana jest w łodzi przy ulicy Równej 3. W zasadzie giełda przeznaczona jest dla hurtowników, ale możesz wejść i próbować na nielicznych stoiskach kupować w detalu.

Na giełdzie można spotkać kanarki i inne ptaki egzotyczne. Jest też sporo sprzedawców pokarmu dla ptaków. Można kupić też klatki i inny sprzęt hodowlany. Wiem, że czasem można tam trafić na róóżne okazje lub promocje.

Dość duży sklep zoologiczny znajduje się też w Pasażu łódzkim.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!