Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 06:57:09 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: 1 [2]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Autorytet eksperta  (Przeczytany 10158 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #15 : Lutego 09, 2011, 10:51:08 »

Podzielam zdanie Piotrka i Marka.LaKi pokaż mi zdanie, w którym odważyłem się Ciebie ocenic.Tak na marginesie gratuluję Ci samooceny i skromności.

LaKi
Uczeń2
Użytkownik
**

Wiadomoci: 541

« Odpowiedz #16 : Lutego 11, 2011, 07:07:22 »

Tak tylko dla informacji na nikogo się nie obraziłem i nie zamierzam się obrażać, bo szkoda na to czasu!
Jeśli będziecie chcieli mojej wypowiedzi możecie zadać pytanie bezpośrednio do mnie

jot-ka11 możesz mi wierzyć bądŹ nie ale wszystko co napisałem jest szczerą prawdą. O bazie obrączek nie napisałem z powodu że chce się wywyższać tylko dlatego żebyś wiedział że ja pomagam wszystkim, nie mam uprzedzeń do ludzi z PFO. 

Pozdrawiam wszystkich

p.s. Zastanówcie się tylko dlaczego w internetowej sądzie PFO wygrywają hodowcy KANARKÓW Umiech  i jeśli podejście władz PFO się nie zmieni w Polsce nadal będą przeważać Kanarki i Papugi

jot-ka11
Redaktor
Aktywny użytkownik
*

Częstochowa
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #17 : Lutego 11, 2011, 09:47:08 »

Po zastanowieniu się i myślę, że w tej sondzie prowadzą hodowcy kanarków ponieważ jest ich po prostu więcej, lub hodowcy innych gatunków ptaków nie biorą udziału w tego typu sondażach.Czy w Polsce nadal będą przeważac hodowcy kanarków i papug? Moim zdaniem nie zależy to od PFO tylko od nas hodowców.
Co do uprzedzeń, nie zauważyłem by hodowcy uprzedzali się do siebie z powodu przynależności organizacyjnej czego dowodem może byc ubiegłoroczne seminarium w Ostrowie Wlkp. i wspaniała atmosfera jaka na nim panowała.
« Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 10:33:12 wysane przez jot-ka11 » Zapisane

LaKi
Uczeń2
Użytkownik
**

Wiadomoci: 541

« Odpowiedz #18 : Lutego 11, 2011, 10:29:02 »

wiem jaka była tam atmosfera bo byłem i w tym roku również będę Umiech no i oczywiście Zapraszamy wszystkich zainteresowanych

Lukas
Redaktor
Użytkownik
*

Lasocice/Nysa
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #19 : Lutego 12, 2011, 10:30:56 »

p.s. Zastanówcie się tylko dlaczego w internetowej sądzie PFO wygrywają hodowcy KANARKÓW   i jeśli podejście władz PFO się nie zmieni w Polsce nadal będą przeważać Kanarki i Papugi

Proszę abyś to rozwinoł bo nie wiem czy dobrze to interpretuję.

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #20 : Lutego 12, 2011, 12:02:19 »

witam dorzucę dwa grosze,więcej nie warto, LaKi ty chyba sie już pogubiłeś twoich wpisach są słowa,zastanówcie się , wiem jaka była atmosfera , to co piszę o obrączkach nie jest celowe ,w Polsce nie ma wolności słowa ,do twojej Federacji moją bazę , mam już
lepszą 200% , sianie zamętu , to tylko kilka wyjętych w twoich wpisach , tematów co niemiara ,tylko jak to się ma do konkretów.
Jest takie przysłowie [ co komu do domu jak chata nie jego ] .

sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #21 : Lutego 12, 2011, 02:09:07 »

waluś, nie chodziło mi o ocenianie kanarków przez sędziów i wystawianie wyższych not swoim kolegom a raczej o niewiedzę sędziów dla przykładu podam Ci , że kanarki pheo na MP w Czeladzi były ocenione jako kanarek dwubarwny co zupełnie mija się z celem, Bo dla mnie kanarek dwu barwny to najnormalniej w świecie szek a nie pheo, dlatego mój kolega tak się tym oburzył że sprzedał wszystkie swoje pheo a kupił sobie amadyny wspaniałe. Z mozaikami czerwonymi było podobnie, jak ptaki z czerwonym kolorem na lotkach mogły otrzymać więcej punktów od ptaków z czysto białymi lotkami ja nie jestem sędzią ale wiem jaki jest standard dla mozaiki czerwonej.

Jeśli chodzi o sedziów to pisałem z Prezydentem PFO i poradził mi, żeby wszystkie uwagi i nasze spostrzeżenia przekazać Prezesowi sekcji sędziów panu Kalusowi i niech on wyciąga wnioski z naszego niezadowolenia pod względem oceniania ptaków przez sędziów. Tutaj podaję adres e-mail pod który można takie uwagi wysyłać ekspert@pfo.info.pl Dobrze by było jesli jak najwięcej osób napisze o swoich sugestiach i spostrzeżeniach niech nareszcie zajmie się tymi wszystkimi problemami a nie będziemy takie sprawy roztrząsali między sobą na forum, od czegoś chyba jest zajmując to stanowisko niech wie jaką opinię mają hodowcy o naszych sędziach. Pozdrawiam serdecznie.
« Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2011, 02:14:32 wysane przez Luka » Zapisane

pigmej
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Śląsk, Pszów
Wiadomoci: 292

« Odpowiedz #22 : Lutego 12, 2011, 04:55:21 »

no i Sylwku zrobił sie ciekawy temat bo powiedz mi o czym mam pisać z przewodniczącym sekcji sędziów jeżeli to on ocenił mozaiki na MP. Nic nie mam do tego Pana ale uważam że jeżeli on robi takie błędy to mi niewiele pomoże.

Mark
Administrator
Użytkownik
*

Częstochowa
Netykieta: Nadzór mam nad Adminem
Wiadomoci: 709

« Odpowiedz #23 : Lutego 12, 2011, 09:02:55 »

no i Sylwku zrobił sie ciekawy temat bo powiedz mi o czym mam pisać z przewodniczącym sekcji sędziów jeżeli to on ocenił mozaiki na MP. Nic nie mam do tego Pana ale uważam że jeżeli on robi takie błędy to mi niewiele pomoże.

pigmej święte słowa,można by powiedzieć że koło śmieszności się zamknęło.
żadne pisania nic nie pomogą,przynajmniej ja w nie nie wierzę,bo niby jaka miałaby być odpowiedz przewodniczącego sekcji sędziów i ekspertów?Napisze że eksperci Źle oceniają ptaki bo ostatnie szkolenie ekspertów odbyło się za czasów komuny,penie musiałby  napisac coś w tym stylu.                   
Trzeba wyszkolić nowych ekspertów lub zapraszać na OMP sędziów z zagranicy.

Strony: 1 [2]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!