Robson232
Amator
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 6
|
 |
« Odpowiedz #30 : Stycznia 13, 2009, 07:45:24 » |
|
Ja nie posiadam za duzo kanarków, bo tylko 2, są to: -czerwony -żółty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik

Jaworzno
Wiadomoci: 271
|
 |
« Odpowiedz #31 : Stycznia 22, 2009, 08:16:49 » |
|
Witam ja jak dotąt od 3 lat hodowałem kanarki mieszańce rasowe ( jak większość poczatkujących hodowców )  . Obecnie zaczołem ,, powarzną " hodewlę a konkretnie zajołem się hodowlą glosterów. Kanarki mieszańce sprzedaje ( jakby ktoś był chętny to pisać  ) . W planach mam wprowadzenie do hodowli jeszcze jedną odmianę kanarka kształtnego ( kedziezawy północny lub garbus japoński ) i jakąś odmianę barną ale to za ładnych kilka lat  . Widze że dość sporo osób hoduje glostery więc będe miał do kogo się zwrucić wrazie jakichś pytań . Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 142
|
 |
« Odpowiedz #32 : Stycznia 25, 2009, 01:02:24 » |
|
no co do osób hodujących glostery to masz racje  Ale to jest dobrze będziemy mogli sprzedawać kanarki miedzy sobą a nie innymi obcymi ludŹmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107
|
 |
« Odpowiedz #33 : Stycznia 25, 2009, 01:59:10 » |
|
Sławek, to by było bardzo dobrze jakby sprzedawać między sobą, bardzo dobre kanarki, tylko trzeba by zrobić w jednym miejscu temat temu poświęcony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311
|
 |
« Odpowiedz #34 : Stycznia 25, 2009, 02:16:25 » |
|
Jest dział poświęcony sprzedaży ptaków z podziałem na rasy odmiany! Trzeba go tylko regularnie odwiedzać! Pomysł tez uważam za godny uwagi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazel92
Uczeń2
Nowy użytkownik

Opolskie
Wiadomoci: 178
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lutego 18, 2009, 08:21:19 » |
|
ja hoduje kanarki (kundelki) i papużki faliste. jeśli w tym roku dobrze mi pójdą lęgi z kanarkami to kupie jakieś parki rasowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jg1945
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 67
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudnia 23, 2009, 09:24:17 » |
|
Większość podaje że hoduje kilka ras kanarków a ja hoduje kanarki harceńskie i uważam że są super. Śpiewają na życzenie cicho i melodyjnie łatowo się oswajają, są wspaniałymi akrobatami. Jan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stennn
Uczeń1
Nowy użytkownik
Niemcy
Wiadomoci: 47
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudnia 23, 2009, 03:16:38 » |
|
Kanarki kolorowe , Gloster, harcenskie.
|
|
|
|
|
|
stennn
|
|
|
Gege
Uczeń1
Nowy użytkownik
Zimnowoda/Staszów/Świętokrzyskie
Wiadomoci: 85
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudnia 25, 2009, 10:05:05 » |
|
Ja hoduje glostery tzn.kanarki kształtne i będę hodował kształtne tak jak i mój wujek który zlikwidował swoją hodowlę kształtnych,a szkoda ;( Idę w ślady wujka.Jak na razie puszczam się na płytką wodę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robertrosinski
Uczeń3
Nowy użytkownik

czestochowa
Wiadomoci: 217
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudnia 30, 2009, 01:35:38 » |
|
Witam Wszystkich.Ja hoduję kanarki rasy:1.glostery korona consort 2.fiorino 3.agat mozaika opalowa 1para koroniak niemiecki i 1para kanarki czerwone
|
|
|
|
|
|
R038
|
|
|
jg1945
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 67
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudnia 30, 2009, 09:08:30 » |
|
Większość podaje że hoduje kilka ras kanarków a ja hoduje kanarki harceńskie i uważam że są super. Śpiewają na życzenie cicho i melodyjnie łatowo się oswajają, są wspaniałymi akrobatami. Jan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he2s2us
Uczeń1
Nowy użytkownik
war - maz
Wiadomoci: 23
|
 |
« Odpowiedz #41 : Stycznia 11, 2010, 12:12:52 » |
|
Ja również posiadam kanarki Harceńskie - parkę i zgadzam się ze słowami jg1945 .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebas
Uczeń1
Nowy użytkownik
woj.lubelskie
Wiadomoci: 129
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 11, 2010, 04:01:20 » |
|
U mnie mieszkają kanarki barwne, glostery i harceńskie. Dopiero zaczynam na serio zajmować się hodowlą . Rasowych mam mało ale z dobrych hodowli, a moje kundelki będą ze mną do naturalnej śmierci, bo to od nich "się zaczęło"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 11, 2010, 05:22:34 » |
|
Ja również zaczynam dopiero hodowle kanarków i mam jak narazie 1 samiczkę z mozajek , samiczkę z glosterów koroniastą , samca glostera gładkiego , samiczkę z glosterów też gładką , 2 samiczki jakieś mieszane :/ przy zakupie patrzyłem na wygląd nie na rasy bo mnie to tak jeszcze nie interesowało  teraz zacząłem się tym interesować i planuje na następny rok już rozpocząć hodowle glosterów może jeszcze jakiś kasztanów i czerwonych  jak narazie próbuję je pobudzić i spróbować rozmnożyć . Co będzie to będzie , nie ważne że mieszane 
|
|
|
|
|
|
Sygnum - D027
|
|
|
sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik

Ruda Śląska
Wiadomoci: 77
|
 |
« Odpowiedz #44 : Stycznia 13, 2010, 06:33:57 » |
|
Witam serdecznie ja hoduje glostery, fiorino, lizardy, czerwone mozajki, mozajki agatowe, kanarki szaroskrzydłe mozajkowe, drobną egzotykę i papugi . Moją hodowle można sobie obejżeć na moim blogu http://www.papugisylwek.bloog.pl/ Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|