Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 07, 2025, 07:39:59 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj znajduje się kopalnia wiedzy o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Ankieta
Pytanie: Jakie rasy kanarków hodujesz?
kolorowe (barwne) - 76 (46.3%)
kształtne (posturalne) - 48 (29.3%)
śpiewające - 40 (24.4%)
Gosw w sumie: 100

Strony: 1 2 [3] 4 5   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Rasy kanarków  (Przeczytany 44060 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
Robson232
Amator
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 6

« Odpowiedz #30 : Stycznia 13, 2009, 07:45:24 »

Ja nie posiadam za duzo kanarków, bo tylko 2,
są to:
-czerwony
-żółty

ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« Odpowiedz #31 : Stycznia 22, 2009, 08:16:49 »

Witam ja jak dotąt od 3 lat hodowałem kanarki mieszańce rasowe ( jak większość poczatkujących hodowców )  Mrugnicie. Obecnie zaczołem ,, powarzną " hodewlę a konkretnie zajołem się hodowlą glosterów. Kanarki mieszańce sprzedaje ( jakby ktoś był chętny to pisać  Mrugnicie ) . W planach mam wprowadzenie do hodowli jeszcze jedną odmianę kanarka kształtnego ( kedziezawy północny lub garbus japoński ) i jakąś odmianę barną ale to za ładnych kilka lat Duy umiech. Widze że dość sporo osób hoduje glostery więc będe miał do kogo się zwrucić wrazie jakichś pytań . Pozdrawiam .

Sławek
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 142

« Odpowiedz #32 : Stycznia 25, 2009, 01:02:24 »

no co do osób hodujących glostery to masz racje  Umiech Ale to jest dobrze będziemy mogli sprzedawać kanarki miedzy sobą a nie innymi obcymi ludŹmi  Duy umiech

DarekF
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Katowice/Manchester.
Wiadomoci: 1 107

« Odpowiedz #33 : Stycznia 25, 2009, 01:59:10 »

Sławek, to by było bardzo dobrze jakby sprzedawać między sobą, bardzo dobre kanarki, tylko trzeba by zrobić w jednym miejscu temat temu poświęcony.

I.G.B.A. - F076 | PZHKiPE o/Częstochowa - F007

Strona PZHKIPE o/Częstochowa  -   www.pzhkipeczestochowa.pl

Serwis ogłoszeniowy  -  www.ptasieoferty.pl

Grupa hodowców Glosterów  -  https://www.facebook.com/groups/286643908520878/
Rafał
Uczeń4
Nowy użytkownik

Warszawa
Wiadomoci: 311

« Odpowiedz #34 : Stycznia 25, 2009, 02:16:25 »

Jest dział poświęcony sprzedaży ptaków z podziałem na rasy odmiany! Trzeba go tylko regularnie odwiedzać! Pomysł tez uważam za godny uwagi Umiech

hazel92
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Opolskie
Wiadomoci: 178

« Odpowiedz #35 : Lutego 18, 2009, 08:21:19 »

ja hoduje kanarki (kundelki) i papużki faliste. jeśli w tym roku dobrze mi pójdą lęgi z kanarkami to kupie jakieś parki rasowe

jg1945
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 67

« Odpowiedz #36 : Grudnia 23, 2009, 09:24:17 »

Większość podaje że hoduje kilka ras kanarków a ja hoduje kanarki harceńskie i uważam że są super. Śpiewają na życzenie cicho i melodyjnie łatowo się oswajają, są wspaniałymi akrobatami.
Jan.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

stennn
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Niemcy
Wiadomoci: 47

« Odpowiedz #37 : Grudnia 23, 2009, 03:16:38 »

Kanarki kolorowe , Gloster, harcenskie.

stennn
Gege
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Zimnowoda/Staszów/Świętokrzyskie
Wiadomoci: 85

« Odpowiedz #38 : Grudnia 25, 2009, 10:05:05 »

Ja hoduje glostery tzn.kanarki kształtne i będę hodował kształtne tak jak i mój wujek który zlikwidował swoją hodowlę kształtnych,a szkoda ;( Idę w ślady wujka.Jak  na razie puszczam się na płytką wodę.

robertrosinski
Uczeń3
Nowy użytkownik

czestochowa
Wiadomoci: 217

« Odpowiedz #39 : Grudnia 30, 2009, 01:35:38 »

Witam Wszystkich.Ja hoduję kanarki rasy:1.glostery korona consort 2.fiorino 3.agat mozaika opalowa      1para koroniak niemiecki i 1para kanarki czerwone

R038
jg1945
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 67

« Odpowiedz #40 : Grudnia 30, 2009, 09:08:30 »

Większość podaje że hoduje kilka ras kanarków a ja hoduje kanarki harceńskie i uważam że są super. Śpiewają na życzenie cicho i melodyjnie łatowo się oswajają, są wspaniałymi akrobatami.
Jan.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

he2s2us
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

war - maz
Wiadomoci: 23

« Odpowiedz #41 : Stycznia 11, 2010, 12:12:52 »

Ja również posiadam kanarki Harceńskie - parkę i zgadzam się ze słowami jg1945 .

sebas
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

woj.lubelskie
Wiadomoci: 129

« Odpowiedz #42 : Stycznia 11, 2010, 04:01:20 »

U mnie mieszkają kanarki barwne, glostery i harceńskie. Dopiero zaczynam na serio zajmować się hodowlą . Rasowych mam mało ale z dobrych hodowli, a moje kundelki będą ze mną do naturalnej śmierci, bo to od nich "się zaczęło"

Damian908
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Olkusz - Niesułowice
Wiadomoci: 481

« Odpowiedz #43 : Stycznia 11, 2010, 05:22:34 »

Ja również zaczynam dopiero hodowle kanarków i mam jak narazie 1 samiczkę z mozajek , samiczkę z glosterów koroniastą , samca glostera gładkiego , samiczkę z glosterów też gładką , 2 samiczki jakieś mieszane :/ przy zakupie patrzyłem na wygląd nie na rasy bo mnie to tak jeszcze nie interesowało Umiech teraz zacząłem się tym interesować i planuje na następny rok już rozpocząć hodowle glosterów może jeszcze jakiś kasztanów i czerwonych Umiech jak narazie próbuję je pobudzić i spróbować rozmnożyć . Co będzie to będzie , nie ważne że mieszane  Mrugnicie

Sygnum - D027
sylvek1979
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Ruda Śląska
Wiadomoci: 77

« Odpowiedz #44 : Stycznia 13, 2010, 06:33:57 »

Witam serdecznie ja hoduje glostery, fiorino, lizardy, czerwone mozajki, mozajki agatowe, kanarki szaroskrzydłe mozajkowe, drobną egzotykę i papugi . Moją hodowle można sobie obejżeć na moim blogu http://www.papugisylwek.bloog.pl/ Pozdrawiam serdecznie.

Strony: 1 2 [3] 4 5   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!