Zdjęcie miesiąca

Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Grudnia 10, 2025, 07:20:12 *
Witamy, Go. Zaloguj si lub zarejestruj.

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Aktualnoci: Tutaj pogłębisz swą wiedzę o kanarkach i ptakach egzotycznych.

Strona gwna Pomoc Linki Zaloguj si Rejestracja  

Nasz serwis używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności.

Strony: [1]   Do dou
  Drukuj  
Autor Wtek: Telewizorki  (Przeczytany 5003 razy)
0 uytkownikw i 1 Go przeglda ten wtek.
ROBERTO
Uczeń2
Nowy użytkownik
**

Jaworzno
Wiadomoci: 271

« : Maja 31, 2011, 02:24:57 »

Witajcie jak w temacie jestem zainteresowany kupnem klatek wystawowych dla kanarków barwnych tzw. Telewizorków. Interesują mnie klatki używane w lepszym stanie lub, jeśli ktoś ma na sprzedaż także i nowe, ( jeśli by komuś zbywały). Proszę pisać na PW pozdrawiam. Robert.

Mikolaj
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Leńcze
Wiadomoci: 107

« Odpowiedz #1 : Maja 31, 2011, 02:37:22 »

Witam tu są nowe klatki wystawowe w bardzo przystępnych cenach sam sie zastanawiam czy nie kupić.
http://allegro.pl/klatki-wystawowe-telewizorki-klatki-ptakow-i1626713043.html

ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Wiadomoci: 166

« Odpowiedz #2 : Maja 31, 2011, 03:48:42 »

cena klatki przystępna ale cena wysyłki to nie wiem skąd się wzieła ,to druga część ceny klatki,taką klatkę wysyłka przez pocztę priorytet kosztuje 19 zł może mniej,bo jest to  rozmiar klatki według poczty w kategori A to będzie kosztowało chyba 16zł ,a on chce priorytet 30zł, po podliczeniu to klatka by kosztowała 49zł

Lukas
Uczeń5
Użytkownik

Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746

Z066

« Odpowiedz #3 : Maja 31, 2011, 06:39:38 »

Szkoda że niema autentycznych zdjęć, i dlatego wociemno bym nie kupił , jednak jeśli klatka jest jak na zdjęciu to trzeba przyznać że jest bardzo tania!
Co do wysyłki pobraniowa kurierem 25zł to nie dużo, myślę że po takiej cenie bez problemu da się przesłać 4 klatki, trzeba było by zapytać.

lorysa
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Nowy Sącz
Wiadomoci: 33

« Odpowiedz #4 : Maja 31, 2011, 11:28:07 »

Witam te telewizorki na zdięciach ładne ale w rzeczywistości to tył jest zielony ale reszta nie malowana. A tak to ok moje stowarzyszenie zakupiło od tego pana już ponad 120 klatek tylko trzeba było je pomalować a ja osobiście mam od niego wystawowe na garbusy i są ok. Tak że polecam bo za te pieniądze to raczej kompletnej klatki nie kupi a tu jest wszystko. klatki te od niego można obejrzeć na syronie www.nshkipe.pl w galerii z wystawy

Włodarz Przemek
Piwek89
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Tytuły: Hodowca Roku 2011
Wiadomoci: 150

« Odpowiedz #5 : Padziernika 04, 2011, 05:41:28 »

Witam. Planuję zakupić klatki wystawowe dla glosterków i żeby nie zaśmiecać forum postanowiłem napisać tutaj. Natrafiłem na allegro na tę aukcję :  http://allegro.pl/klatka-wystawowa-i1853990504.html    Czy może kupował ktoś klateczki od tego Pana? Czy ta klatka jest przygotowana do wystawy czy też trzeba coś malować, dorabiać? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Bartosz

jot-ka11
Uczeń4
Aktywny użytkownik

Częstochowa
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #6 : Padziernika 04, 2011, 08:28:00 »

Kupując te klateczki nic nie zaoszczędzisz.Oprócz szuflady(metalowej, którą i tak będziesz musiał wymienic) są to "gołe klatki".Będziesz musiał kupic:
1.Pojnik ok.1,5-2,-
2.Szufladę ok.10,-
3.Patyki 2X3,5,-
Wychodzi na to, że klatka będzie kosztowała ok. 50,-czyli tyle ile nowa w sklepie.

Piwek89
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Tytuły: Hodowca Roku 2011
Wiadomoci: 150

« Odpowiedz #7 : Padziernika 04, 2011, 08:33:48 »

Aha, dziękuję bardzo, na taką odpowiedŹ czekałem. Pozdrawiam

NORWIK
Uczeń1
Nowy użytkownik
*

Opole
Wiadomoci: 120

« Odpowiedz #8 : Padziernika 04, 2011, 09:24:15 »

Witam w Andrychowie jest producent klatek ,cena klatki 35 zł,jedynie co musisz kupic to tylko poidełko tel 608112026

U-010
jot-ka11
Uczeń4
Aktywny użytkownik

Częstochowa
Wiadomoci: 1 140

« Odpowiedz #9 : Padziernika 04, 2011, 10:39:58 »

Pan z Andrychowa robi telewizorki całkiem przyzwoite, lecz też należałoby wymienic szufladę (jest metalowa) i patyki.Jego klatki nie są lakierowane.

Strony: [1]   Do gry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zdjęcie miesiąca

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2018, Simple Machines
Kanarki - Wortal Jacky & Mark
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!